ΑΡΗΣ

Πωλείται ο Μάσεϊ

Πωλείται ο Μάσεϊ
Χέρμπερτ

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Γκόρντον Χέρμπερτ, ενώ και η πώληση του Μάσεϊ είναι στα... σκαριά

Πρόκειται για το φυσιολογικό επακόλουθο της εξέλιξης αφού δεν επιτεύχθηκε ο βασικός στόχος της χρονιάς. Οι φίλαθλοι του Άρη δεν άντεξαν την Πέμπτη στο Αλεξάνδρειο και πριν τη λήξη ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες εις βάρος του Γκόρντον Χέρμπερτ, με τον Καναδό τεχνικό να αποτελεί παρελθόν αφού δεν τίθεται θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του. Όσο για το ποιος αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του; Ο Αντρέα Ματσόν πριν ακόμα από την χθεσινή ήττα-αποκλεισμό από το Μαρούσι στη συνέχεια των πλέι οφ αλλά και από την συμμετοχή στην Ευρωλίγκα – εκτός και αν δοθεί στον Άρη wild card από την ULEB – φάνταζε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Παράλληλα είχαν ακουστεί τα ονόματα του Γιώργου Μπαρτζώκα της Ολύμπιας Λάρισας, χωρίς να έχει γίνει κάποια επαφή, ενώ από χθες το πρωί αυτό του Βαγγέλη Αγγέλου της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η πώληση του Τζερεμάια Μάσεϊ με την Ταού να δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ο τρόπος εξάλλου που ο Αμερικανός φόργουορντ φρόντισε να αποχαιρετήσει το απόγευμα της Πέμπτης, τους φιλάθλους του Άρη στο Αλεξάνδρειο έδειξε ξεκάθαρα ότι είναι γνώστης της πρόθεσης της διοίκησης της ΚΑΕ παρά το γεγονός ότι έχει για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπός του στο περιθώριο του Final Four της Ευρωλίγκα το περασμένο τριήμερο είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ταού για τριετές συμβόλαιο. Πληροφορίες ακόμα κάνουν λόγο και για ανταλλαγή φαξ τις τελευταίες μέρες ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να αποτελέσει παρελθόν ο Μάσεϊ από τον Άρη θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία τόσο του ιδίου όσο και της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ως το πιο πιθανό είναι να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη και ο Ντάριους Ουάσιγκτον αν και αυτός έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Ο Αμερικανός σε καμία περίπτωση δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα παίρνοντας την θέση του Τερέλ Καστλ και ήδη φέρεται να εξετάζεται η περίπτωσή του από ομάδα της Μόσχας.

Όσο για την επόμενη μέρα του Άρη; Το πώς αντιμετωπίζεται αυτή από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ θα φανεί στην Συνέντευξη Τύπου που αποφάσισαν να παραχωρήσουν την Δευτέρα στις 12:00 ο πρόεδρός της, Θανάσης Τζεβελέκης, και ο διευθύνων σύμβουλός της, Γιάννης Δαμιανίδης.

Το ξέσπασμα του Καλαϊτζή
Από πλευράς των παικτών του Άρη ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζής, παρά την πικρία του για τον αποκλεισμό, δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και όπως συνηθίζει μίλησε για ακόμη μία φορά με την γλώσσα της αλήθειας.

" Η χρονιά είναι σίγουρα αποτυχημένη", παραδέχθηκε και συνέχισε: " Αλλά για μας που βρισκόμαστε μέσα στην ομάδα δεν ήταν έκπληξη αυτή η εικόνα κι αυτό που συνέβη δεν είναι τυχαίο".

"Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο όπου η ομάδα με την νίκη της κατάφερε να εξασφαλίσει κατά 90% την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πολλά άλλαξαν μέσα στην ομάδα. Αν δεν χάναμε τώρα, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κερδίσουμε στον μικρό τελικό, γιατί θεωρώ ότι οι αγώνες με τον Ολυμπιακό θα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα

".

Όσο για τον ίδιο είπε: " Από την μεριά μου έχω να πω ότι δύο χρόνια αγωνίστηκα στην τρίτη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Έζησα άσχημες και όμορφες στιγμές. Δεν θέλω να κρίνω και να σχολιάσω. Στη Θεσσαλονίκη όλοι ξέρουν τι γίνεται. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στα παιχνίδια και με χειροκρότησαν και τους ανταποδίδω την αγάπη τους", για να ξεκαθαρίσει πως: " Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί. Αυτό πιστεύω και αυτό λέω. Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο η ομάδα παρέπαιε, γιατί κάποιοι άλλοι δεν είχαν τον ίδιο τρόπο σκέψης".

Σε ερώτηση για το δικό του μέλλον στον Άρη δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου είπε: " Δεν περιμένω ότι θα συζητούσα από τώρα για το μέλλον μου και την επόμενη χρονιά. Είναι κάτι που θα το σκεφτώ όταν χρειαστεί".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ