ΑΡΗΣ

Πολύ κοντά με Τόμας

Πολύ κοντά με Τόμας

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να μην πετύχει ακόμη την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών της από την FIBA ωστόσο μετά την απόκτηση του Μοχάμεντ Πάσαλιτς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Τόρεϊ Τόμας.

Μετά την απόκτηση του Μοχάμεντ Πάσαλιτς από την ΚΑΕ Άρης και παρά το ότι η διοίκησή της δεν έχει πετύχει ακόμη άρση των μεταγραφών της από την FIBA βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Τόρεϊ Τόμας.

Η διαφορά στο οικονομικό με τον Γκέιμπ Προύιτ ανάγκασε τον Δημήτρη Πρίφτη να στραφεί σε άλλες επιλογές καταλήγοντας στον 29χρονο Αμερικανό πλέι μέικερ με ύψος 1.80μ. που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί σε τρεις ομάδες.

Συγκεκριμένα την περσινή χρονιά ο Τόμας αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Ξεκίνησε στην τουρκική Αλιάγκα με την οποία έπαιξε μόλις σε δύο παιχνίδια τον Οκτώβριο του 2013, στη συνέχεια έπαιξε 4 παιχνίδια στην γαλλική Σολέ έχοντας 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μ.ό. σε 31΄ συμμετοχής και ακολούθως έπαιξε 5 παιχνίδια στην Λεμάν με την οποία είχε κατά μ.ό. 7,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 21΄ συμμετοχής. Επίσης, με την Λεμάν είχε αγωνιστεί και στο Eurocup αγωνιζόμενος σε δύο παιχνίδια με μ.ό. 3,5 πόντους και 4,5 ασίστ.

Ο Τόμας φέρεται όχι απλώς να έχει ήδη δεχθεί πρόταση από την διοίκηση της ΚΑΕ Αρης και φέρεται να έχει απαντήσει θετικά με αυτό που απομένει να είναι η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA για να ανακοινωθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ