ΑΡΗΣ

Πολύ κοντά στο sold out

Πολύ κοντά στο sold out
Κόσμος

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να εξαντληθούν τα εισιτήρια για τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΚΑΕ Άρης αναγκάστηκε το μεσημέρι να εκδώσει σχετική ανακοίνωση ενημέρωσης προς τους φιλάθλους της σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων του Σαββατιάτικου τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτήν έκανε γνωστό ότι έχουν απομείνει εισιτήρια για τις Θύρες 1, 2 και 3 τα οποία τιμώνται 20 ευρώ. Μάλιστα για το λόγο αυτό τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης που εδρεύουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα είναι ανοικτά έως τις 19:00 για να εξυπηρετήσουν τους φίλους της ομάδας.
Στα αγωνιστικά ο Αντρέα Ματσόν δεν αντιμετωπίζει έχοντας όλους τους παίκτες του κανονικά στην διάθεσή του. Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη ποντάρει σημαντικά εν όψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εκτός από την δύναμη του κόσμου στην ανεβασμένη ψυχολογία των παικτών του μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πως αντιμετωπίζει όμως το πρώτο του τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Νίκος Αργυρόπουλος; " Η ομάδα έχει δυνατότητες πολλές και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης στην άμυνα και να βρεθούμε ακόμη περισσότερο ως ομάδα στην επίθεση. Περιμένουμε αυτό το ντέρμπι πώς και πώς. Άλλο είναι να ακούς, άλλο να παίζεις και να συμμετέχεις".

"Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να το δούμε πώς είναι απλά ένα παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω, ότι θα έχουμε και τον κόσμο μας, δεν μειώνω τον ΠΑΟΚ, αλλά πιστεύω θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση

", τόνισε ο έμπειρος Πατρινός πλέι μέικερ του Άρη σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis.

Στο μεταξύ την Πέμπτη έγινε και επίσημα γνωστό από την ΕΟΚ ότι το παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 19:00 στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα και όχι σε αυτό της Καλαμίτσας στην Καβάλα.

Με την διεξαγωγή του υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα εκτίσει την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της από το Final Four του 2003 που είχε γίνει στο ίδιο γήπεδο. Τιμωρία που είχε να κάνει τόσο για τον ημιτελικό με αντίπαλο τον Μακεδονικό όσο και για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ