ΑΡΗΣ

Πολυτιμότερος ο Ταπούτος

Πολυτιμότερος ο Ταπούτος
INTIME SPORTS

Τον τίτλο του MVP της τρίτης αγωνιστικής κατέκτησε ο Χρήστος Ταπούτος που οδήγησε τον Άρη στη μεγαλοπρεπεή νίκη επί του ΠΑΟΚ με 81-68 στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα που έγινε στο "Αλεξάνδρειο", συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, αφού σε 31 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 22 πόντους με 5/5 βολές, 4/5 δίποντα και 3/4 τρίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ, είχε 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Στις δηλώσεις του για τον τίτλο που κατέκτησε, είπε: " Καταρχήν μεγάλωσα παρακολουθώντας αυτά τα ντέρμπι και ποτέ μου δεν φανταζόμουν ότι κάποια στιγμή θα ήμουν πρωταγωνιστής σε ένα από αυτά", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει σ' αυτή τη νίκη η οποία συνδυάστηκε και με τη δική μου καλή εμφάνιση. Ήθελα μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο μας, φορώντας τη φανέλα του Άρη. Από εκεί και πέρα είναι μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τους δικούς μας".

Πώς είχες προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτόν τον αγώνα;

" Περίμενα με ανυπομονησία το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήταν κάτι που περίμενα χρόνια και για το λόγο αυτό δεν αισθανόμουν άγχος παρά μόνο τη στιγμή που θα έμπαινα σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο για να αγωνιστώ".

Θεωρείς ότι αυτή η διάκριση είναι μια δικαίωση όλης αυτής της προσπάθειας που καταβάλλεις;

" Πραγματικά όλοι οι παίκτες της ομάδας μας καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Δεν θα έλεγα ότι η διάκριση αυτή είναι δικαίωση. Απλά είναι μια ανταμοιβή. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν. Μου έδιναν την μπάλα, ήμουν εύστοχος στα σουτ που επιχείρησα. Τίποτε περισσότερο".

Ποια είναι τα οφέλη από μια τέτοια νίκη ψυχολογικά και αγωνιστικά;

" Ήταν πολύ σημαντική η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να τονίσω ότι ήταν απλά μια νίκη και ότι θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια να δίνουμε το μέγιστο που μπορούμε ώστε στο τέλος να επιτύχουμε τους στόχους μας. Προερχόμαστε από συνεχόμενες νίκες και αυτό φυσικά μας βοηθάει όλους μας για τη συνέχεια τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ