ΤΡΙΚΑΛΑ

Πορίνι αντί Μουτακαμπίρ

Πορίνι αντί Μουτακαμπίρ

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Μάικλ Πορίνι που θα αντικαταστήσει τον Καλίντ Μουτακαμπίρ.

Ο Αμερικανός γκαρντ Μάικλ Πορίνι αποτελεί το νέο πρόσωπο στο ρόστερ των Τρικάλων και θα αντικαταστήσει τον Καλίντ Μουτακαμπίρ.

Ο Πορίνι γεννήθηκε στις 03/02/1989 και έχει ύψος 1.87μ., έφθασε σήμερα κιόλας στην Ελλάδα και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο νέος παίκτης της θεσσαλικής ομάδας είναι απόφοιτος του Kent State όπου αγωνίστηκε μαζί με τον Κρις Έβανς τον οποίο θα έχει συμπαίκτη και στην ομάδα των Τρικάλων.

Στην τελευταία του χρονιά στο NCAA ο Πορίνι είχε κατά μ.ό. 8,9 πόντους ανά παιχνίδι, 5 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ.

Στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ διακρίθηκε ιδιαίτερα για τις αμυντικές του ικανότητες και το 2011 μάλιστα αναδείχτηκε καλύτερος αμυντικός της σεζόν στην περιφέρεια Mid American.

Την περσινή σεζόν ο Πορίνι αγωνίστηκε στην Τουρκία με τα χρώματα της Γκελισίμ στο πρωτάθλημα της Α2 της γειτονικής χώρας με την οποία σε 32 παιχνίδια είχε κατά μ.ό. 13,8 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

Τέλος όσον αφορά την απόφαση του Φλεβαράκη να επιλέξει τον Πορίνι αντί του Μουτακαμπίρ ήταν για να βάλει στην μηχανή του έναν παίκτη περισσότερο πλέι μέικερ αντί σούτινγκ γκαρντ.

Με το στοιχείο της οργάνωσης να φάνηκε και με το παραπάνω να απουσιάζει από το παιχνίδι της ομάδας του το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΚΑΟΔ στην Δράμα απόντος και του Μάριου Ματαλόν λόγω ίωσης.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ