GAME NIGHT

Πώς κατάφεραν Παναθηναϊκός AKTOR και Αταμάν να αρπάξουν τον Ναν τον Οκτώβριο: Έτσι προσέγγισε ο Τούρκος προπονητής τον Αμερικανό σούπερ σταρ

Ο Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν EUROKINISSI SPORTS

Στην εκπομπή Game Night του SPORT24 με τον Παντελή Βλαχόπουλο μετά την νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέλυσε πώς ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Εργκίν Αταμάν κατάφεραν να πείσουν τον Κέντρικ Ναν να υπογράψει στους πράσινους τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θριάμβευσε μέσα στο ΣΕΦ και έφερε την σειρά των τελικών στα ίσα (2-2), με το Game 5 στο ΟΑΚΑ να κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Stoiximan Basket League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το Τριφύλλι ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 25 πόντους (7/10 δίποντα, 3/8 τρίποντα και 2/4 βολές) σε 31:43.

Κατά τη διάρκεια της Game Night, ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στη διαφορά που κάνει ο 28χρονος Αμερικανός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού AKTOR, ενώ ανέλυσε πώς οι άνθρωποι των πρασίνων, αλλά και ο Εργκίν Αταμάν κατάφεραν να τον πείσουν να φορέσει τη φανέλα του Επτάστερου και να υπερισχύσουν έναντι του ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, με τον Παντελή Βλαχόπουλο να αναφέρει ότι "είναι η σεζόν του Ναν, η ομάδα του Ναν. Ό,τι και να λέμε, άλλαξε όλη η εικόνα του Παναθηναϊκού όταν ήρθε αυτός ο παίκτης στην Ελλαδα".

Τότε τον λόγο πήρε ο Παντελής Διαμαντόπουλος, αναφέροντας έπειτα από την ατάκα του Βασίλη Σκουντή ότι ο Ναν είχε μιλήσει με τους προπονητές όλων των ομάδων που τον ήθελαν: "Ήταν και ένας διαπραγματευτικός θρίαμβος του Παναθηναϊκού, γιατί δεν είναι μόνο τα λεφτά. Είναι το όραμα στη συζήτηση. Και άλλοι πήγαν να τον πάρουν. Και ο Ολυμπιακός πήγε και η Φενέρ πήγε και άλλοι πήγαν.

Ο Ναν άκουσε τον κανονικό Αταμάν. Του είπε ο Αταμάν 'αγόρι μου τι θέλεις;' Και λέει ο Ναν: 'Θέλω να έρθω να παίξω, αλλά μη με δεσμεύετε'. Και του λέει "σ.σ ο Αταμάν) 'έλα αγόρι μου να παίξεις'. Εσύ δεν θα πήγαινες; Αλλά οι άλλοι, δεν τους αδικώ τους άλλους, προς Θεού".

Τότε ο Βασίλης Σκουντης ανέφερε: "Ο Μεσίνα του είπε αυτό που έχει στο μυαλό του ως μπάσκετ. Ο Μπαρτζώκας αυτό που έχει στο μυαλό του ως μπάσκετ". Για να προσθέσει ο Παντελής Διαμαντόπουλος: "Οχι μόνο. Του έλεγαν 'ναι και να δούμε' και άλλα. Ο Ναν πήγε εκεί που του είπαν να φτιάξουν την ομάδα, να πάρουν πράγματα και βλέπουμε. Είναι τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού".

Δείτε το VIDEO:

TAGS GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ