ΜΠΑΣΚΕΤ

Πώς θα προετοιμαστείς σωστά για τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ

Πώς θα προετοιμαστείς σωστά για τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ

Χάρης Σταύρου και Τίμος Κουρεμένος μας δίνουν τις δικές τους συμβουλές, τα δικά τους tips για το πώς να προετοιμαστείς σωστά για τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ.

Τι χρειάζεσαι για να οργανώσεις μια ωραία αθλητική βραδιά στο σπίτι με φίλους για να δείτε μπάσκετ; Όλα ξεκινούν από την τηλεόραση. Βασική προϋπόθεση, λοιπόν, είναι να έχεις μια τηλεόραση που διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα "απογειώσουν" την εμπειρία θέασης. Ειδικά όταν θες να δεις έναν σπουδαίο τελικό όπως αυτός του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, στον οποίο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας και να διεκδικεί την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτά τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι, λοιπόν, θα τα βρεις στη νέα σειρά τηλεοράσεων C855 της TCL που προσφέρει premium εμπειρία θέαση με κορυφαίο σχεδιασμό & προηγμένη τεχνολογία!

Μάλιστα, με 4k ανάλυση και 144 hz ρυθμό ανανέωσης προσφέρει ομαλή κίνηση και είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και για να σου χαρίσει - μεταξύ άλλων - και μια μοναδική gaming εμπειρία.

Καλύτερα όμως να μιλήσουν οι ειδικοί, Χάρης Σταύρου και Τίμος Κουρεμένος, στο video που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ