EUROLEAGUE

Πού θα δείτε τους αγώνες Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός AKTOR και Μπάγερν - Ολυμπιακός

SUPER CUP 2024/  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2024/ / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, με τους "πράσινους" να δοκιμάζονται στην Τουρκία κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και τους "ερυθρόλευκους" στην Γερμανία κόντρα στην Μπάγερν.

Η 5η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται απόψε (25/10) με τρία παιχνίδια, με δύο εξ αυτών να έχουν ελληνικό ενδιαφέρον, αφού στην μάχη ρίχνονται τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR, όσο και ο Ολυμπιακός.

Πρώτος, χρονικά, αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Φενέρμπαχτσε. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:45 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4, ενώ η εξέλιξή του θα υπάρχει και στο Matchcenter του SPORT24. Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν χωρίς τους Ντίνο Μήτογλου, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάριους Γκριγκόνις.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Μόναχο την Μπάγερν. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του στο Matchenter του SPORT24. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Το προχθεσινό (23/10) αποτέλεσμα:
Παρτίζαν - Βίρτους Μπολόνια 69-70

Τα χθεσινά (24/10) αποτελέσματα:

  • Ζάλγκιρις Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-63
  • Μονακό - Παρί 80-87
  • Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου 80-57
  • Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές 84-96
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας 95-72
TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ