EUROLEAGUE

"Πρέπει να πάρουμε μια Euroleague"

"Πρέπει να πάρουμε μια Euroleague"

Το one-on-one του Σόνι Ουίμς με τον Κάιλ Χάινς πέρασε... από Ελλάδα (ποιους διάλεξε ο Αμερικανός σέντερ για καλύτερους συμπαίκτες του), πριν καταλήξει στον καημό της ΤΣΣΚΑ: να πάρει τη Euroleague. Aπολαύστε τους (video).

Η Euroleague TV ζήτησε από τον Σόνι Ουίμς και τον Κάιλ Χάινς να αναλάβουν τη στήλη One on One, με ερωτήσεις που αφορούν την καριέρα του στη διοργάνωση. Είχαν στιγμές χαλάρωσης, είχαν όμως και ένα... σφίξιμο: αυτό της Euroleague.

Χάινς: Ποιος νομίζεις ότι είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος σου;

Ουίμς: Πιθανόν ο Ρούντι. Έχει πολλά περισσότερα από ένα καλό όνομα. Σκοράρει συνέχεια. Για τον κόσμο τι έχεις να πεις;

Χάινς: Της Μπάμπεργκ;

Ουίμς: Έπαιζες εκεί; Έχει ρυθμό. Όοοοχι. Στην Παρτίζαν.

Χάινς: Έπαιζα στην Μπάμπεργκ, αλλά στην Πάρτιζαν ταρακουνούν όλη την πόλη.

Ουίμς: Δεν έχεις παίξει ποτέ εκεί; (κάνει γκριμάτσα... πόνου). Μετά ρωτά; "Ποια είναι η αγαπημένη σου πόλη, για να παίζεις;

Ο Χάινς απαντά "η Αθήνα" προσθέτοντας "πάντα μου αρέσει να επιστρέφω εκεί. Και πέρυσι παίξαμε στο Παρίσι.Και αυτό ήταν εξαιρετικό.Ήταν η πρώτη φορά που πήγα εκεί". Ουίμς: "Αν το Παρίσι ξαναέχει ομάδα στη Euroleague, δεν πάω. Θα φύγω. Δεν ξαναπάω ποτέ εκεί (γελάει)".

Χάινς: Πότε σου αρέσει πιο πολύ να κάνεις προπόνηση; Πρωί ή απόγευμα;

Ουίμς: Θέλω αργά το απόγευμα. Έχεις όλη τη μέρα

Χάινς: Δεν αντέχω τις πρωινές προπονήσεις. Πραγματικά, δεν μπορώ να τις κάνω. Νιώθω σαν ζόμπι

Ουίμς: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης;

Χάινς: Σε κάθε μέρος που έπαιξα, είχα έναν αγαπημένο συμπαίκτη. Στην Μπάμπεργκ τον Τζέικομπσεν, ο άνθρωπος μου ο Ντρέιπερ, στον Ολυμπιακό ήμασταν όλοι μια παρέα. Ο Άντιτς, ο Σπανούλης, ο Παπανικολάου, ο Πρίντεζης. Με όλους είχαμε dope σχέση.

Ουίμς: Εμένα αυτό που ζω εδώ ήταν πάντα το όνειρο μου. Με εσένα, τον Τζάκσον. Δηλαδή, θα έκανα παρέα με εσάς ακόμα και στις ΗΠΑ. Μακάρι να πάρουμε και τη Euroleague. Υπέγραψα για τρία χρόνια, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάρουμε μία (γελάει).

Χάινς: Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον μία.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ