DUBAI BC

Πρέπελιτς για Dubai BC: "Πρότζεκτ με μεγάλες φιλοδοξίες, ο Μπέρτανς είναι τρομερός παίκτης και ιδανικός για εμάς"

Πρέπελιτς για Dubai BC: "Πρότζεκτ με μεγάλες φιλοδοξίες, ο Μπέρτανς είναι τρομερός παίκτης και ιδανικός για εμάς"
FIBA.BASKETBALL

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς μίλησε για τις μεγάλες φιλοδοξίες του πρότζεκτ της Dubai BC, την ανυπομονησία του να παίξει δίπλα στον Ντάβις Μπέρτανς, αλλά και τον ρόλο του αρχηγού που έχει επωμιστεί στην ομάδα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Basketball Sphere.

Στη Dubai BC και μάλιστα σε ρόλο αρχηγού θα βρίσκεται από τη σεζόν 2024/25 ο Κλέμεν Πρέπελιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ έδωσε μία εκτενή συνέντευξη στο Basketball Sphere, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φιλοδοξίες της ομάδας, το μεγάλο όνομα του ρόστερ, Ντάβις Μπέρτανς, αλλά και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που καλείται να επιτελέσει.

Ο Πρέπελιτς, ως αρχηγός, θα κληθεί να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του για μία επιτυχημένη πρώτη χρονιά στην ABA Liga. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν κάνει μία αρκετά μεγάλη επένδυση, χτίζοντας ένα δυνατό ρόστερ, στο οποίο θα προστεθεί άμεσα και ο Αϊζέια Τέιλορ, σύμφωνα με το BasketNews, αλλά και με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρέπελιτς:

Για το πρότζεκτ της Dubai BC και τις συνθήκες της μεταγραφής του: "Το πρότζεκτ είναι ειλικρινά πολύ καλό. Όταν έγιναν οι πρώτες επαφές με την ομάδα, είχα ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ με τη Γαλατασαράι, αλλά ήξερα ότι ο προπονητής δεν θα κρατούσε ξένους, κάτι που εν τέλει επιβεβαιώθηκε.

Είχα μια εξαιρετική πρόταση από το Ντουμπάι, ένα πολυετές συμβόλαιο και τόσο ο προπονητής, Γιούριτσα Γκόλεματς, όσο και ο GM, Ντέγιαν Καμενιάσεβιτς, έκαναν καλή προσπάθεια και σίγουρα οι συνθήκες είναι καλές και πρόκειται για ένα πρότζεκτ με μεγάλες φιλοδοξίες"

Για τον Ντάβις Μπέρτανς: "Είναι μία κίνηση που δείχνει πόσο φιλόδοξος είναι ο σύλλογος, αλλά και τη δουλειά των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Ο Ντάβις είναι ένας παίκτης, που έπαιξε πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, ένας φανταστικός τύπος που έπαιξε με τον Λούκα Ντόντσιτς. Νομίζω ότι είναι ιδανικός για την ομάδα μας".

Για τον ρόλο του αρχηγού που του έχει ανατεθεί: "Αυτός είναι ο ρόλος μου και ειδικά αφού η προετοιμασία έγινε στη Σλοβενία (σ.σ. τη χώρα καταγωγής του Πρέπελιτς), προσπάθησα να οργανώσω όσο περισσότερες δραστηριότητες μπορούσα, για να φέρω την ομάδα πιο κοντά. Άλλωστε, πρόκειται για 12 εξ ολοκλήρου νέους παίκτες, 12 διαφορετικούς χαρακτήρες".

Για την έναρξη της νέας σεζόν: "Η προετοιμασία μας ήταν καλή. Δεν "πηδάμε" βήματα στη διαδικασία και είμαι σίγουρος πως το προπονητικό τιμ θα μας ετοιμάσει κατάλληλα για το εναρκτήριο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα".

Η Dubai BC και ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα ανοίξουν την αυλαία της σεζόν 2024/25 εντός έδρας, στην Coca-Cola Arena του Ντουμπάι, όπου και θα υποδεχθούν τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου (22/9, 18:00) για την πρώτη "στροφή" της ABA Liga.

TAGS DUBAI BC ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ