ΑΡΗΣ

Πρέσινγκ από ΕΟΚ στην Βαρκελώνη

Πρέσινγκ από ΕΟΚ στην Βαρκελώνη

Οι Γιώργος Βασιλακόπουλος και Τάκης Τσαγκρώνης φρόντισαν το βράδυ της Πέμπτης στην Βαρκελώνη να πιέσουν την FIBA για το θέμα της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης παρουσία του Ζόραν Ράντοβιτς.

Η ΕΟΚ δια των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Τάκη Τσαγκρώνη φρόντισαν το βράδυ της Πέμπτης στην Βαρκελώνη να πιέσουνε την FIBA για το θέμα της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης.

Μία συζήτηση που το σημαντικό ήταν ότι έγινε παρουσία του Ζόραν Ράντοβιτς που είναι από τα μέλη της επιτροπής που λαμβάνει τις σχετικές αποφάσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ και ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο, παρουσία εκτός του Ράντοβιτς και των κ.κ. Μπάουμαν και Κοέν, και την προσπάθεια της νυν διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και πως για αυτό θα πρέπει να δοθεί μία λύση από την στιγμή που η ΚΑΕ Άρης λύσει το θέμα της προς τον Γάιο Σκορδίλη.

Η στάση αλλά και το πρέσινγκ των δύο εκπροσώπων της ΕΟΚ είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει η υπόσχεση από πλευράς της FIBA περί άρση της απαγόρευσης μεταγραφών στην ΚΑΕ Άρης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί θα εκκρεμούνε σίγουρα οι υποθέσεις των Άαρον Μάιλς και Άντριου Μπετς.

Το πρωί, λίγες ώρες αργότερα, και πριν το ταξίδι της επιστροφής τους στην Αθήνα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, ενημέρωσε από την Βαρκελώνη τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, για το ότι είχε προηγηθεί.

Μία ενημέρωση που αντιμετωπίστηκε με ικανοποίηση στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο που καλείται πλέον να κάνει πράξη το συντομότερο δυνατό την προφορική της συμφωνία της 20ης Σεπτεμβρίου, στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος, με τον Σκορδίλη και τον νομικό του εκπρόσωπο, Νίκο Πετράτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της συνέχισης της απαγόρευσης μεταγραφών στην ΚΑΕ Άρης από την FIBA από προχθές Τετάρτη οι Κλιφ Κόλιμον και Τσέις Σάιμον με την σύμφωνη γνώμη και του τεχνικού τιμ της ομάδας έχουνε σταματήσει να συμμετέχουνε στις προπονήσεις. Σε αντίθεση με τον Όριον Άουτερμπριτζ που συνεχίζει να δίνει το παρών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ