ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Αισιόδοξη απόδοση"

Πρίφτης: "Αισιόδοξη απόδοση"
Πρίφτης

Βελτιωμένο χαρακτήρισε τον Άρη ο συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο, Δημήτρης Πρίφτης

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: " Η απόδοση ήταν μεγαλύτερη και πιο αισιόδοξη από την εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ. Δεν βάλαμε κάποια σουτ, τα οποία επηρεάζουν την ψυχολογία των παικτών. Αν αυτά ήταν εύστοχα, θα ήταν διαφορετικό και το αποτέλεσμα", είπε στον "Άρης FM 92,8".

" Για τα εύστοχα σουτ, έχει σημασία η σωστή απόφαση, το αξεμαρκάριστο σουτ και η καλή ψυχολογία. Θέλουμε να χτίσουμε μια καλή βάση, ώστε και στις δύσκολες μέρες, στις μέρες όπου η ομάδα δεν έχει πολλά εύστοχα σουτ, να μπορούμε να είμαστε παρόντες στο παιχνίδι".

Όσον αφορά στον Χουάν Ντίξον τόνισε: " Πρόκειται για έναν αδιαμφισβήτητα καλό παίκτη και πιστεύω ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχει προσαρμοστεί".

Τέλος, αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας τη φετινή χρονιά: " <εμ> Θέλουμε να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε, να βρούμε μια καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Ακόμη βρισκόμαστε σε στάδιο αρκετά πρώιμο. Έχουμε δύο νέες αφίξεις ξένων παικτών και νέο τεχνικό τιμ, οπότε κάθε μέρα η ομάδα θα δένει και θα είναι καλύτερη".

Ντίξον : " Δεν θα έχω πρόβλημα"
Δεσμεύθηκε ότι θα προσπαθήσει πολύ για να κατανοήσει γρήγορα το στυλ παιχνιδιού στην Ευρώπη ο Χουάν Ντίξον.

" Παίξαμε ως ομάδα χθες. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση όμως αντιμετωπίσαμε προβλήματα λόγω φάουλ. Θα προσπαθήσω περισσότερο μάθω γρήγορα το στιλ του Ευρωπαικού μπάσκετ", είπε αρχικά στον "Άρης FM 92,8".

Για την επίδοσή του απέναντι στον Παναθηναϊκό τόνισε: " Πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Πέτυχα πολλούς πόντους, θεωρώ ότι θα βελιώνομαι περισσότερο".

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα προσαρμογής: " Οι διαφορετικοί κανονισμοί με δυσκόλεψαν λίγο. Πρέπει να συνηθίσω γρήγορα δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσω ιδιαίτερο πρόβλημα".

"Δυσκολεύτηκα στον χθεσινό αγώνα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την Αμερική, όμως οι συμπαίκτες μου με έβαλαν στο κλίμα με βοηθούν πολύ, το ίδιο και ο προπονητής μου, ο κύριος Κατσικάρης. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσει πολύ

".

Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Άρης είχε καλή απόδοση σύμφωνα με τον Αμερικάνο: " Χάσαμε στις λεπτομέρειες, παρουσιαστήκαμε όμως αρκετά δυνατοί. Θα προετοιμαστούμε αρκετά για τις επόμενες αναμετρήσεις".

Στη συνέχεια μίλησε για τη σταδιακή βελτίωση του Άρη: " Είναι πολύ καλή ομάδα και έχει μεγάλη ιστορία. Ο προπονητής δουλεύει πολύ σκληρά να μας προετοιμάσει. Στο δυναμικό της ομάδας υ[άρχουν πολλοί καλοί παίκτες, γίνεται ομαδική δουλειά. Είμαι βέβαιος ότι θα βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο".

Όσο για τον κόσμο, παραδέχθηκε: " Ποτέ δεν έχω νιώσει κάτι αντίστοιχο. Χθές έζησα μια μαγική ατμόσφαιρα. Είναι πολύ υποστηρικτικοί φίλαθλοι απέναντι στην ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη".

Τέλος, αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα των "κίτρινων", εναντίον του Ηλυσιακού στην Αθήνα: " Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας νίκη με τον Ηλυσιακό.Αυτός είναι ο στόχος μας".






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ