ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίφτης: "Από την ποσότητα στην ποιότητα"

Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλάει για την προετοιμασία της Εθνικής και τα δύο πρώτα δείγματα γραφής

"Βρισκόμαστε στη μέση της προετοιμασίας κι είμαστε σε ένα στάδιο μετάβασης από την ποσότητα στην ποιότητα" ήταν τα πρώτα λόγια του συνεργάτη του Γιόνας Καζλάουσκας

"Τα φιλικά θα μας βοηθήσουν να σταθεροποιήσουμε και να φιλτράρουμε τα αμυντικά και επιθετικά μας συστήματα και να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα" πρόσθεσε ο ασίσταντ κόουτς που βρίσκεται για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο στην Εθνική.

Αναφερόμενος στα δύο πρώτα τεστ τόνισε ότι "Τα δύο φιλικά με τη Ρουμανία δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ήταν μια καλή εισαγωγή στους αγωνιστικούς ρυθμούς, στους οποίους πρέπει να αρχίσει να μπαίνει η ομάδα.

Προοδευτικά και μέσα από τα επόμενα φιλικά, στα οποία θα αυξάνεται ο συντελεστής δυσκολίας λόγω δυναμικότητας των αντιπάλων, θα μπορέσουμε να φορμαριζόμαστε και να μπαίνουμε σε πραγματικές συνθήκες Ευρωμπάσκετ"





Για να καταλήξει: "Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά, με μεγάλη σοβαρότητα και συνέπεια κι όλοι οι παίκτες έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προπονητή. Σιγά-σιγά μπαίνουμε και σε ρυθμούς μελέτης των αντιπάλων, ώστε να βρεθούμε 100% έτοιμοι στο κομμάτι της τακτικής".







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ