ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Να μην μας παρασύρουν οι νίκες"

Πρίφτης: "Να μην μας παρασύρουν οι νίκες"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως ο Άρης θα πρέπει να εστιάσει στο κομμάτι της συγκέντρωσης στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, τον οποίο θα υποδεχθεί το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (19/12).

Το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (19/12), ο Άρης θα υποδεχθεί στην Θεσσαλονίκη τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 10η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην ενδέκατη θέση.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρη Πρίφτης, είπε τα εξής για την αναμέτρηση: "Ο Απόλλων είναι μία σοβαρή ομάδα η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Παρουσιάζεται πολύ ενισχυμένος μετά από τις αλλαγές παικτών που πραγματοποίησε στο ρόστερ του.

Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο κομμάτι της συγκέντρωσης και να μην αφήσουμε τις συνεχόμενες νίκες να μας παρασύρουν. Είναι απαραίτητο να βγάλουμε ενέργεια, μετά από τους συνεχόμενους αγώνες που έχουμε δώσει, να καλύψουμε ομαδικά τις απουσίες μας όπως έγινε κόντρα στην Μπάνβιτ και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, ώστε να φτάσουμε σε ακόμα μία νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ