ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Συγκεντρωμένοι και σκληροί"

Πρίφτης: "Συγκεντρωμένοι και σκληροί"
INTIME SPORTS

Ο Άρης υποδέχεται αύριο στις 17:00 στο "Nick Galis Hall" τον ΚΑΟΔ American Genetics στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Τόρεϊ Τόμας να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο Άρης υποδέχεται αύριο στις 17:00 στο «Nick Galis Hall» τον ΚΑΟΔ American Genetics με τον Τόρεϊ Τόμας να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Στην απογευματινή τελευταία προπόνηση ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, συμπεριλήφθηκε στη 12άδα και το αν θα χρησιμοποιηθεί είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν για τον Δημήτρη Πρίφτη κι αυτό γιατί οι Βασίλης Σίμτσακ και Σπύρος Μούρτος ανέβασαν πυρετό. Ο πρώτος απουσίασε από την τελευταία προπόνηση, ενώ ο αρχηγός της ομάδας ακολούθησε μόνο ένα μέρος της, όπως συνέβη και χθες Δευτέρα. Αμφότεροι ωστόσο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ο προπονητής του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, arisbc.gr, τόνισε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ American Genetics: « Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση με μία ομάδα που έχει οργάνωση και συνοχή στο παιχνίδι της.

Η Δράμα μετά τις προσθήκες που έκανε απέκτησε στοιχεία που της έλειπαν όπως εμπειρία, ποιότητα και βάθος στον πάγκο της. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε κούραση και ιώσεις και να είμαστε συγκεντρωμένοι και σκληροί για 40 λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ