ΑΡΗΣ

Πρίφτης: ''Θα παλεύουμε ως το τέλος''

Πρίφτης: ''Θα παλεύουμε ως το τέλος''

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στον αμυντικό προσανατολισμό του Άρη, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό χαρακτηριστικό των ''κίτρινων'' κι εξήγησε ότι περιμένει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο κόουτς του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, έδωσε το στίγμα του ενόψει της νέας σεζόν, τόνισε πως οι ''κίτρινοι'' συγκρότησαν ένα αξιόμαχο ρόστερ και θα παλέψουν ως το τέλος, σε όλα τα παιχνίδια.

Ποια περιμένετε να είναι τα δυνατά στοιχεία της ομάδας σας αυτήν την αγωνιστική περίοδο;

''Η ομάδα έχει έναν αμυντικό προσανατολισμό και αυτή είναι η βάση στο παιχνίδι μας. Στο επιθετικό κομμάτι χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, αφού βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς. Η άμυνα είναι το πρώτο «πρέπει» και από κει και πέρα, μέσω αυτής, θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε όσο μπορούμε στο ανοιχτό γήπεδο και να σκοράρουμε όσο μπορούμε περισσότερο''.

Ποιο είναι το αγωνιστικό χαρακτηριστικό για το οποίο αξίζει κάποιος να παρακολουθεί τα φετινά παιχνίδια της ομάδας σας;

''Πιστεύω ότι συγκροτήσαμε ένα αξιόμαχο ρόστερ. Αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τέλος και σ’ αυτό το κομμάτι δείξαμε καλά στοιχεία ως τώρα. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Στόχος μας είναι να παίξουμε ένα ελκυστικό για τον κόσμο μπάσκετ και με την πάροδο του χρόνου θέλω να πιστεύω ότι θα γινόμαστε καλύτεροι''.

Τι περιμένετε από το φετινό πρωτάθλημα της Α1;

''Ελπίζω να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αρκετές ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο κι αυτό θα βοηθήσει για να γίνουν δυνατά ματς με συγκινήσεις. Από κει και πέρα, ελπίζω να μην υπάρχουν επεισόδια, είναι ευχή να μείνει η βία μακριά από τα γήπεδα του μπάσκετ''.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ