STOIXIMAN AEGEANBALL

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο SPORT24: "Σαν Ολυμπιακός, θέλω να γυρίσει ο Βεζένκοβ όμως εκείνος πρέπει να ακούσει το ένστικτό του"

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο SPORT24: "Σαν Ολυμπιακός, θέλω να γυρίσει ο Βεζένκοβ όμως εκείνος πρέπει να ακούσει το ένστικτό του"

Για τον Σπανούλη και για τον Βεζένκοβ, για τον Παναθηναϊκό και για τον Ολυμπιακό, για το Stoiximan AegeanBall Festival μίλησε στην κάμερα του SPORT24 ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για το Stoiximan AegeanBall Festival που γίνεται στην πατρίδα του, την Σύρο, για τον Παναθηναϊκό που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, για την φανέλα του που θα αποσυρθεί από τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο, αλλά και για τους καλούς του φίλους Βασίλη Σπανούλη - Σάσα Βεζένκοβ μίλησε το βράδυ του Σαββάτου (29/6) στην κάμερα του SPORT24 ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:

"Όσο περισσότερα παιδιά, όσο περισσότεροι μεγάλοι έρχονται, τόσο καλύτερα. Είναι ένα τριήμερο που το περιμένουν πολύ, με χαροποιεί και περνάμε καλά.

Είμαι πολύ αισιόδοξος, έχω πολλή εμπιστοσύνη στον Σπανούλη. Ο Μπιλάρας ξέρει πάρα πολύ καλά τι είναι αυτό που χρειάζεται, τι είναι αυτό που έλειπε. Η Εθνική από το 2008 και πριν, είχε κάτι που έλειπε από τις επόμενες γενιές. Ο Μπίλης θα δώσει τον κατάλληλο ρόλο και τον κατάλληλο χρόνο σε κάθε παίκτη για να γίνει ό,τι καλύτερο για την ομάδα.

Εγώ προσπαθώ να κάνω μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ώστε όταν πατήσω το κουμπί, να είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όπως έκανα τόσα χρόνια σαν παίκτης, μετά και σαν παράγοντας.

Η απόσυρση της φανέλας μου με τιμάει πάρα πολύ, με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο, αλλά δεν τα πάω πάρα πολύ καλά με τα συναισθηματικά πράγματα. Το σκέφτομαι και με αγχώνει και όλα μαζί.

Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο Final Four. Και τα playoffs ήταν πάρα πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final Four. Όταν έχεις 2-3 καλούς παίκτες on-ball ειδικά σε παιχνίδια Final Four, παίζει πάρα πολύ ρόλο. Το άξιζε και το πήρε και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Αν με ρωτάς σαν Γιώργο, σαν Ολυμπιακό, σαν φίλαθλο του Ολυμπιακού, μακάρι να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο, να ακούσει το ένστικτό του και μόνο, γιατί είναι πάρα πολύ έξυπνο παιδί. Να συμβουλευθεί τον περίγυρό του. Πολλοί παρασυρόμαστε, πολλές φορές ακούμε τον περίγυρό μας. Ας ακούσει το ένστικτό του και ας κάνει αυτό που θα είναι πραγματικά το καλύτερο για εκείνον".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ