ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Θέλω να μείνω"

Πρίντεζης: "Θέλω να μείνω"
Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους "ερυθρόλευκους"

Πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συναντηθούν με τον εκπρόσωπο του διεθνή φόργουορντ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους παρότι στην πρώτη επαφή υπήρξε οικονομική διαφορά.
Ο Γιώργος Πρίντεζης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους "ερυθρόλευκους".

Γιώργο, μετά τον Μπουρούση όλοι περιμένουμε την έκβαση της δικής σου υπόθεσης. Εσύ πως νιώθεις, είναι η προτεραιότητα σου να μείνεις στον Ολυμπιακό;


" Αυτό δεν χρειάζεται να το δηλώσω εγώ, το ξέρουν όλοι. Είμαι στον Ολυμπιακό εννιά χρόνια, από τα 15 μου. Πέρασα πολλά χρόνια αναμονής για να μπορέσω να παίξω και να βοηθήσω, βίωσα άσχημες περιόδους στην ομάδα και τώρα με τις προσπάθειες της νυν διοίκησης, όλοι βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει σε άλλη εποχή και θα είναι μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια".

Ξέρουμε ότι η απάντηση στην πρόταση του συλλόγου ήταν αρνητική και πως ακόμα δεν έχει γίνει νέα επαφή. Εσύ τι έχεις να πεις για αυτά;


" Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, ούτε μου αρέσει να μιλάω για ζητήματα οικονομικά. Αυτό είναι δουλειά του μάνατζέρ μου τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχουμε συζητήσει, έχουμε βάλει κάτω τα δεδομένα και γνωρίζει πως αισθάνομαι και τι θέλω. Οπότε, είμαι σίγουρος ότι θα πράξει με βάση το συμφέρον μου και τα συναισθήματά μου. Αυτό φτάνει. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω ότι αγαπάω τον Ολυμπιακό και είμαι ταυτισμένος με την ομάδα, αυτό είναι αλήθεια και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, ούτε κι αν φύγω".

Ποιος είναι ο στόχος σου; Ο κόσμος θέλει να ξέρει πως σκέφτεσαι.



" Κοίτα, ο στόχος μου είναι όταν τελειώσει αυτή η ιστορία να νιώθω πρώτα απ' όλα καλά με τον εαυτό μου και να υπογράψω με χαρά και όρεξη. Εννοείται ότι θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είμαι ελεύθερος και είναι λογικό να εξετάσω τις όποιες προτάσεις μου γίνουν και κυρίως τον τρόπο που με προσαγγίζει ο καθένας και δείχνει το ενδιαφέρον του. Είναι δικαίωμα της ομάδας μου να με κοστολογήσει όπως αυτή νομίζει και να μου κάνει την πρόταση που πιστεύει ότι είναι σωστή, όπως είναι δικαίωμά μου να αποφασίσω και να φτάσω στην τελική μου επιλογή με βάση τις επιλογές που έχω και ποια από αυτές θα με κάνει να νιώσω πιο γεμάτος".








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ