EUROLEAGUE

Πριτζόνι: "Δεν περιμέναμε τόσο εύκολη νίκη"

Πριτζόνι: "Δεν περιμέναμε τόσο εύκολη νίκη"
Ουάσιγκτον

Την αγανάκτηση του για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Ταού, εξέφρασε ο Ντάριους Ουάσιγκτον

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, είπε: " Οι διαιτητές δεν είχαν τα ίδια κριτήρια όσον αφορά στα σφυρίγματα τους. Σφύριζαν φάουλ στην δική μας δυνατή άμυνα και δεν έκαναν το ίδιο με την Ταού. Το είδαν όλοι το παιχνίδι. Έπρεπε να σφυρίζουν με τον ίδιο τρόπο ή καθόλου".

Όσον αφορά στον Σπύρο Παντελιάδη, που μετά από καιρό πάτησε στο παρκέ την ώρα του αγώνα, τόνισε: " Δεν μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να ελέγξουμε αυτόν της Ταού. Εκεί νομίζω ότι χάθηκε το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες".

"Θα δούμε τα λάθη μας και θα δούμε που θα φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς. Ήμασταν και λίγο κουρασμένοι, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε δύο μεγάλα παιχνίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα

".

Πριτζιόνι: " Δεν περιμέναμε τόσο άνετη νίκη"
Την έκπληξή τους από την ευκολία της νίκης εξέφρασαν μετά το ματς με τον Άρη, οι παίκτες της Ταού, Πάμπλο Πριτζόνι και Ουίλ ΜακΝτόναλντ.

Ο ταλαντούχος πλέι μέικερ, είπε: " Δεν περιμέναμε ερχόμενοι στην Θεσσαλονίκη πως θα πετυχαίναμε μία τόσο άνετη και εύκολη νίκη. Ήρθαμε με σκοπό να παίξουμε ένα σοβαρό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλαμε για την συνέχεια".

"Στο δεύτερο δεκάλεπτο καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά που μας επέτρεψε να παίξουμε σαφώς πιο άνετα και με άλλον αέρα φθάνοντας στη νίκη. Φροντίσαμε να ξεκινήσουμε σοβαρά στην άμυνα και έτσι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος".

Αναφερόμενος στις απουσίες των Μάικλ και Ρακόσεβιτς, ο Πριτζόνι, ξεκαθάρισε: " Οι απουσίες τους μας πείσμωσαν. Μετά την νίκη μας αυτή νιώθουμε σίγουρα πιο άνετοι αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε το ίδιο σοβαροί".

Τέλος, ο ΜακΝτόναλντ τόνισε: " Σταματήσαμε τα πλάνα του Άρη και ιδιαίτερα πετύχαμε να βγάλουμε όπως ήταν και ο στόχος μας τον Μάσεϊ εκτός του ρυθμού του κι έτσι φθάσαμε σε μία εύκολη νίκη που δεν περιμέναμε πως θα έρθει όταν ξεκινούσε το παιχνίδι", κι όσο για την επόμενη μέρα του 3-0 ο Αμερικανός της Ταού είπε: "Έχουμε σίγουρα το αβαντάζ σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά θα συνεχίσουμε να τα αντιμετωπίσουμε και τα τρία αυτά παιχνίδια ως τελικούς".












TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ