EUROLEAGUE

Πριτζόνι: "Μεγάλος Διαμαντίδης"

Ο Πάμπλο Πριτζόνι βγάζει το καπέλο του στον Διαμαντίδη. Δεν φοβούνται τον Παναθηναϊκό οι "Βάσκοι"

"Ο Διαμαντίδης είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης! Μπορεί να παίξει άμυνα, να σουτάρει, να διεισδύσει και να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του" ήταν τα λόγια του για να δηλώσει στη συνέχεια ότι ο ημιτελικός του φάιναλ-φορ θα είναι πολύ διαφορετικός από το ματς της περασμένης σεζόν στο ΟΑΚΑ.

"Ειναι άλλο ματς. Δεν υπάρχει η ίδια ένταση που υπάρχει τώρα" πρόσθεσε ο βασικός οργανωτής της Τάου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα γεμάτο ρόστερ, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είαι "ένας προπονητής που ξέρει να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του".

"Για μας ειναι ένα έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι δεν έχουμε κατακτήσει ποτέ τον τίτλο της Ευρωλίγκα. Είμαστε μεγάλη ομάδα κι έτσι οι ελπίδες για πρόκριση στον τελικό είναι μοιρασμένες

"σχολίασε ο Λουίς Σκόλα .

"Στο κάτω κάτω παίζουμε πέντε εναντίον πέντε. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή, αλλά δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά. Μας ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι μας και τα νεκρά διαστήματα που είχαμε τις περασμενες ημέρες"

πρόσθεσε ο Σέρχι Βιντάλ.

"Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Βρισκόμαστε 80 λεπτά μακριά από τον τίτλο"

δήλωσε ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς.

"Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα" παραδέχτηκε ο Κάγια Πεκέρ, ενώ ο Μίρζα Τελέτοβιτς πρόσθεσε: "Έχουμε μια μεηάλη ομάδα και μπορούμε να περάσουμε τον Παναθηναϊκό".



Τέλος ο Φρεντ Χάους κατέληξε: "Η Τάου δεν τα κατάφερε στη Μόσχα και στην Πράγα. Οπότε φέτος είναι η σειρά μας".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ