ΤΡΙΚΑΛΑ

Προ εξελίξεων, με Φλεβαράκη

Προ εξελίξεων, με Φλεβαράκη
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα έχουν εστιάσει στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και διέκοψε τις όποιες συζητήσεις. Αναμένεται να συνεχιστούν αυτήν την εβδομάδα.

Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης έσπευσε να ενημερώσει τον Κώστα Φλεβαράκη για το ενδιαφέρον της ομάδας να τον κρατήσει στον πάγκο της. Είχαν αρχίσει μάλιστα, και τις διαπραγματεύσεις, με τον 45χρονο κόουτς, οι οποίες διεκόπησαν την περασμένη εβδομάδα, λόγω ενός πολύ σοβαρού λόγου.

Ο Φλεβαράκης "έχασε" τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να σέβονται το πένθος και να μην τον ενοχλούν.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, αναμένεται να γίνει συνάντηση (ειρήσθω εν παρόδω, έχει μεσολαβήσει και πρόταση από το εξωτερικό), ώστε να διευκρινιστεί αν θα συνεχίσουν μαζί οι δυο πλευρές ή όχι.

Το θέμα του προπονητή είναι η προτεραιότητα των Τρικάλων. Εφόσον τακτοποιηθεί, οι καθ' ύλην αρμόδιοι θα ασχοληθούν και με τη συγκρότηση ρόστερ, όπου δεν υπάρχει κάποιος παίκτης (είχαν όλοι μονοετή συμβόλαια).

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ