ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόεδρος Μάλαγα: "Αν ο Μπαλτσερόφσκι αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, θα έρθει σε εμάς"

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / MEGA PRESS)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / MEGA PRESS) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Μάλαγα, Λόπεζ Νιέτο, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η ισπανική ομάδα βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, προσθέτοντας πως αν ο Πολωνός αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό AKTOR θα ενταχθεί στην ισπανική ομάδα.

Ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι αποτελεί έναν από τους στόχους της Μάλαγα το φετινό καλοκαίρι. Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι υπάρχουν επαφές. Και ο Λόπεζ Νιέτο φρόντισε να το επιβεβαιώσει αυτό, παρουσιάζοντας σχεδόν τελειωμένη την υπόθεση, αλλά υπό μία προϋπόθεση: Να μείνει ελεύθερος ο Πολωνός από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

"Αν ο Μπαλτσερόφσκι αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, τότε θα έρθει σε εμάς" δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μάλαγα, για να προσθέσει:

"Δεν θέλουμε να πούμε πολλά περισσότερα, αλλά μιλάμε εδώ και πολύ καιρό. Αν αποχωρήσει, κάτι που δεν είναι σίγουρο, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να έρθει, επειδή δεν είχε χρόνο συμμετοχής και θέλει να παίζει περισσότερο. Πιστεύει ότι μπορεί να βελτιωθεί και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συμβεί. Ακόμα όμως δεν είναι σίγουρο".

Την φετινή σεζόν ο Μπαλτσερόφσκι είχε 6.3 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 2.8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΛΑΓΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ