ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: "Το ρόστερ μας έκλεισε, εκτός αν γίνει κάτι με τον Πετρούσεβ - θα το καταλάβω αν ο Ολυμπιακός δεν τον αφήσει"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI / LATO KLODIAN

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο θέμα του Φιλίπ Πετρούσεβ, δηλώνοντας ότι ο Ερυθρός Αστέρας περιμένει την απόφαση του Ολυμπιακού, διαφορετικά το ρόστερ του έχει κλείσει.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρεται σχεδόν καθημερινά στον Φιλίπ Πετρούσεβ. Το έκανε ξανά, μιλώντας αυτή τη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό TV Prva, έχοντας πάντως μία πιο μαζεμένη προσέγγιση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα τόνισε ότι το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει, εκτός αν ο Σέρβος ψηλός ξαφνικά γίνει διαθέσιμος. "Δεν θα ενισχυθούμε περισσότερο, εκτός αν γίνει κάτι με τον Πετρούσεβ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσόβιτς, για να προσθέσει:

"Ξέρουμε ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι ένα θέμα που εξαρτάται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα καταλάβω πλήρως αν δεν θελήσουν να αφήσουν τον Πετρούσεβ να αποχωρήσει".

Κλείνοντας το θέμα, ο Τσόβιτς τόνισε: "Ενδιαφερθήκαμε και πέρυσι για αυτόν, αλλά όταν επέστρεψε από το NBA προτίμησε τον Ολυμπιακό. Αν δεν γίνει κάτι με τον Πετρούσεβ, το ρόστερ μας έχει κλείσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ