ΑΡΗΣ

Προετοιμασία ενόψει Αμαρουσίου

Προετοιμασία ενόψει Αμαρουσίου
Ουάσινγκτον

Στον Άρη κινούνται σε ρυθμούς πλέι οφ και προετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι με το Μαρούσι

Ο σέντερ του Άρη θεωρείται σίγουρο μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε ότι θα είναι απών από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ με το Μαρούσι. Τη Δευτέρα ξεκίνησε τρέξιμο και σύμφωνα με το πρόγραμμα αποθεραπείας αναμένεται να είναι "παρών" από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.
Στην ημιτελική σειρά όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιδιώξει να πετύχει τον βασικό στόχο της φετινής χρονιάς, την έξοδο στην Ευρωλίγκα, χωρίς κάποιος να λέει όχι στο κάτι παραπάνω. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την παρουσία του Άρη στους τελικούς και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ αν και έχει ως στόχο την παρουσία του Άρη στους τελικούς των πλέι οφ, τη στιγμή αυτή σκέφτεται μόνο το πρώτο παιχνίδι με το Μαρούσι, το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.

Από την πλευρά του, ο Ντάριους Ουάσιγκτον, τονίζει για την σειρά πως: " Το Μαρούσι διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα, που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη στις τελευταίες αγωνιστικές".

" Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στα πλέι οφ. Σίγουρα η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάτι καλό".

Σχέδια για το γήπεδο
Όσο για το θέμα του γηπέδου που πρόκειται να δημιουργηθεί στην περιοχή της Θέρμης σε αθλητικό κέντρο μαζί με αυτό του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, στις τάξεις της διοίκησης δείχνουν να "ψηφίζουν" στην ισπανική λογική. Αυτή που έχει ακολουθηθεί στα γήπεδα της Μάλαγα και της Μούρθια χωρίς να αποκλείεται και πρωτότυπη λογική.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ