Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προετοιμασία με προβλήματα και χαμόγελα στους Μαχητές

Προετοιμασία με προβλήματα και χαμόγελα στους Μαχητές

Οι γιορτές ολοκληρώθηκαν και στις τάξεις των Μαχητών Δόξας Πεύκων οι δουλειά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ενόψει της επανέναρξης του βορείου ομίλου της Β'Εθνικής. Φιλική νίκη απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου.

Μπορεί να ήμασταν σε κλίμα εορτών, όμως κάτι τέτοιο δεν συγκίνησε τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Και πώς να τους συγκινήσει άλλωστε, από τη στιγμή που η ομάδα έχει το απόλυτο των νικών σε 11 παιχνίδια, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της βαθμολογίας;

Η κορυφή, όμως, δεν "ζαλίζει" τους Μαχητές, οι οποίοι συνεχίζουν τη δουλειά υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους πρωτοπόρους. Οι Τραπάγκος και Γερομιχαλός παραμένουν εκτός με θλάση και πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα αντίστοιχα. Τα μηνύματα είναι πιο αισιόδοξα για τον δεύτερο, ο οποίος θα επανεξεταστεί από την Τρίτη (06/01) ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Η συνέχεια αναμένεται δύσκολη. Ακολουθούν τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια, τα οποία σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν και τους στόχους της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αρχή την ερχόμενη Κυριακή (11/01) απέναντι στην Ξάνθη, εντός έδρας.

"Σάρωσε" τον Αίαντα

Μπορεί να ήταν φιλικό, όμως οι Μαχητές ήταν σοβαροί και συνέτριψαν την ομάδα από τον Εύοσμο με 96-50, σε μια αναμέτρηση από την οποία βγήκαν αρκετά ασφαλή συμπεράσματα ενόψει συνέχειας.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ