ΑΡΗΣ

Προφορική συμφωνία με Ουόλς

Προφορική συμφωνία με Ουόλς
Ουόλς

Σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ ήρθε πριν από το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ο Ουόλς

Ο Αμερικάνος παρακολούθησε το ματς από τις κερκίδες του "Αλεξανδρείου" και αυτό που απομένει για να υπογράψει το συμβόλαιό του, είναι να λυθεί αυτό που τον δένει με την Ολίμπια Λουμπλιάνας.
Ο Αμερικανός φόργουορντ στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγα λεπτά μετά την άφιξή του το μεσημέρι ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί την διάθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως και φάνηκε στην διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο παρουσία των μάνατζερ του Ουόλς και του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

" Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να υπογράψω και να βοηθήσω την ομάδα να φθάσει εκεί που της αξίζει. Ο Άρης ανήκει στην Ευρωλίγκα", είχε πει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός φόργουορντ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" που αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του Άρη.

" Από την παρουσία μου στην Ολύμπια Λάρισας θυμάμαι τους τρελούς φιλάθλους του", που πλέον μετά την προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για να παίξει για αυτούς θα πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του με την Ολίμπια Λουμπλιάνας έχοντας ως πλεονέκτημα το γεγονός ότι έχει να λαμβάνειν.

Την ίδια ώρα όμως στον Άρη έχουν κάθε λόγο να επιθυμούν ο Ουόλς να αποκτήσει το συντομότερο δυνατόν την ελευθερία του ώστε να μπορέσει να υπογράψει το συμβόλαιό του και να δηλωθεί μέχρι την Δευτέρα (22/02) στην ULEB αντί του Λάμποβιτς για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην συνέχεια του Eurocup.

Μέχρι δηλαδή την πρεμιέρα της έναρξης του Β' γύρου των ομίλων της φάσης του ΤΟΡ 16 του θεσμού όπου υπάρχει το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στο Αλεξάνδρειο.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ