ΑΡΗΣ

Προφυλάσσει Ταπούτο και Ουίντερς

Προφυλάσσει Ταπούτο και Ουίντερς
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Χρήστο Ταπούτο αλλά πιθανότατα και τον Μπρένταν Ουίντερς θα παρουσιαστεί ο Άρης στην συνέχεια της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο παίκτες δεν συμμετείχαν στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης του Λευτέρη Σούμποτιτς στο Αλεξάνδρειο με το ιατρικό τιμ να έχει ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπειών ώστε να τους έχει έτοιμους για την σειρά των μικρών τελικών.

Εκεί όπου φαίνεται πως πέφτει πλέον το βάρος όλων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός του Άρη μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στο ΣΕΦ και πρώτο της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό είχε πει ότι δεν σκέφτεται οτιδήποτε άλλο.

Ο Ταπούτος υπενθυμίζεται ότι ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο έπειτα από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη την Τρίτη (17/05).

Για τον λόγο αυτό και συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα διπλών θεραπειών για να μπορεί από το ξεκίνημα της εβδομάδας να μπει και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων.

Κι όσο για τον Ουίντερς αποχώρησε με ενοχλήσεις στην δεξιά του γάμπα από το παρκέ του ΣΕΦ με αποτέλεσμα να υπάρχουνε φόβοι περί μίας ελαφριάς θλάσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ