ΑΡΗΣ

"Πρόκληση της αθλητικής βίας..."

"Πρόκληση της αθλητικής βίας..."

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σε εκείνη της ΚΑΕ Ηρακλής, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "επιδίδεται σε μια σειρά από διαδοχικές εμπρηστικές ανακοινώσεις".

Το Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά πώς " αφήνει στην κρίση κάθε σκεπτόμενου φιλάθλου, ανεξάρτητα από την σωματειακή του προτίμηση, το περιεχόμενο και τους σκοπούς της αποψινής (γεμάτης ψεύδη) ανακοίνωσης της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

" Το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αφήνει στην κρίση κάθε σκεπτόμενου φιλάθλου, ανεξάρτητα από τη σωματειακή του προτίμηση, το περιεχόμενο και τους σκοπούς της αποψινής (γεμάτης ψεύδη) ανακοίνωσης της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, της τελευταίας σε μια σειρά από διαδοχικές εμπρηστικές ανακοινώσεις, στις οποίες το Διοικητικό της Συμβούλιο μεθοδικά επιδίδεται, ήδη από την επόμενη της διεξαγωγής του αγώνα του πρώτου γύρου, ενόψει του αυριανού αγώνα στο Ιβανώφειο.

Και καλεί όλες τις αρμόδιες Αρχές του αθλητισμού γενικά και της καλαθοσφαίρισης ειδικότερα να πάψουν να νίπτουν τα χέρια τους και να αναρωτιούνται για τους λόγους πρόκλησης της αθλητικής βίας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ