ΑΡΗΣ

Προλαβαίνει την Κυψέλη ο Χατζηβρέττας

Προλαβαίνει την Κυψέλη ο Χατζηβρέττας
Χατζηβρέττας

Στην παρουσία του Νίκου Χατζηβρέττα ενόψει του αγώνα με τον Πανελλήνιο υπολογίζει ο Ντέιβιντ Μπλατ

Ο αρχηγός του Άρη που είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην γάμπα του αριστερού του ποδιού, στο ζέσταμα του φιλικού της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Ηλυσιακό, στο κλειστό των Ιλισίων, από την πρώτη εξέταση είχε διαφανεί πως με την απαιτούμενη θεραπεία θα μπορούσε να προπονηθεί από τη Δευτέρα (19/04).
Εξέλιξη που θα ισοδυναμούσε με συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης, όπου ο Άρης ψάχνει το "δύο στα δύο" από το τελικό "τέσσερα στα τέσσερα" στο φινάλε της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, που θα επιτρέψει στον Μπλατ και τους παίκτες του να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στα πλέι οφ και να πετύχουν ότι δεν πέτυχαν μέχρι σήμερα.

Να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο και να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη συμμετοχή της ομάδας μετά από δύο χρόνια απουσίας, στους ομίλους της Ευρωλίγκας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια ώρα καλά κρατεί η φημολογία περί παρακολούθησης της σχέσης του Τζερεμάια Μάσεϊ με την ισπανική Ομπραντόιρο και της λύσης του συμβολαίου του, από την διοίκηση της ΚΑΕ, που φαίνεται να έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή του Αμερικανού -με το σκοπιανό διαβατήριο- φόργουορντ στο "Αλεξάνδρειο".

Παράλληλα στις βασικές προτεραιότητες του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, όπως είναι γνωστό, παραμένει η παραμονή του Μπλατ στην άκρη του πάγκου της ομάδας με την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2012.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ