ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μηνά Παπαγιάννη

Προμηθέας μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μηνά Παπαγιάννη
PROMITHEAS PATRAS OFFICIAL WEBSITE

Παίκτης του Προμηθέα με κάθε επισημότητα είναι ο Μηνάς Παπαγιάννης (22 ετών, 2,01 μέτρα) μετά την ανακοίνωση του συλλόγου της Πάτρας.

Τα "πορτοκαλί" του Προμηθέα θα φορά ο Μηνάς Παπαγιάννης (22 ετών, 2,01 μέτρα) για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Η Πάτρα και ο Προμηθέας θα αποτελέσουν τον δεύτερο σταθμό στην Stoiximan Basket League για τον νεαρό φόργουρντ, καθώς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Παπαγιάννης ήταν κάτοικος Ρόδου και αγωνιζόταν με τη φανέλα του Κολοσσού H Hotels.

Με τους Ροδίτες ο 22χρονος φόργουορντ έγραψε 18 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, μετρώντας 1.2 πόντους και 1.3 ριμπάουντ στα περίπου 6 λεπτά που αγωνιζόταν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Μηνά Παπαγιάννη, ο οποίος γίνεται κάτοικος Πατρών και έρχεται για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

Ο Μηνάς Παπαγιάννης γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 2002. Έχει ύψος 2,01 και αγωνίζεται στη θέση του Power Forward. O 22χρονος ταλαντούχος αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από τη Δάφνη τη σεζόν 2019-20, ενώ ακολούθησαν δύο χρονιές στην ομάδα του Αμαρουσίου, στο πρωτάθλημα της Elite League. Τη σεζόν 2022-23, ο Παπαγιάννης έπαιξε στη Μεγαρίδα, κάνοντας μια αρκετά μεστή σεζόν, η οποία του έδωσε και το… διαβατήριο, ώστε να παίξει τη σεζόν 2023-24 για πρώτη φορά στη Basket League με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Υποδεχόμαστε τον Μηνά Παπαγιάννη στην προμηθεϊκή οικογένεια και του ευχόμαστε επιτυχίες και χαρές, σε προσωπικό και ατομικό επίπεδο."

Ο Παπαγιάννης θα αποτελέσει την 5η φετινή μεταγραφή των Πατρινών, που έχουν ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Κέι Τζέι Γουίλιαμς, του Μιχάλη Λούντζη, του Ελάιτζα Χιουζ και του Ντάριους Πέρι, καθώς και την παραμονή του Αντώνη Κόνιαρη και του Λίνου Χρυσικόπουλου.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ