ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας μεταγραφές: Μία ανάσα από την απόκτηση του Ντιγουάν Χερνάντεζ

Dewan Hernandez speaks with the media during the second day of the NBA draft basketball combine in Chicago, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Nam Y. Huh)
Dewan Hernandez speaks with the media during the second day of the NBA draft basketball combine in Chicago, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Nam Y. Huh) AP PHOTO/NAM Y. HUH

Ο Ντιγουάν Χερνάντεζ (28 χρονών, 2.08 μέτρα) είναι ο εκλεκτός του Ηλία Παπαθεοδώρου για την θέση του σέντερ, με τους Πατρινούς να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού ψηλού, που θα αντικαταστήσει τον Τζάστιν Ντελόριε.

Ο Ντιγουάν Χερνάντεζ (28 χρονών, 2.08 μέτρα) ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα του Προμηθέα. Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Πατρινούς και - αν δεν αλλάξει κάτι - σύντομα θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.

Ο Αμερικανός ψηλός προορίζεται για αντικαταστάτης του Τζάστιν Ντελόριε, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε εκτός δράσης για ένα διάστημα. Πριν από λίγο διάστημα είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ Betsson, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (3/10) ο Προμηθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Γουόκερ.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ