ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό: Αυτή είναι η τελική βαθμολογία στο Group A, η ημέρα και η ώρα του ημιτελικού της Ελλάδας με τη Σλοβενία

2024 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πιθανή αντίπαλος της Εθνικής ομάδας σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά και η τελική βαθμολογία στο Group A του Προολυμπιακού τουρνουά του Πειραιά.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 την Αίγυπτο (ΕΡΤ1, Novasports Start, Match Center από το SPORT24) και, εκτός συγκολινιστικού απροόπτου, μετά από τη λήξη του αγώνα θα βρίσκεται στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά του Πειραιά. Εκεί, όπου πιθανότατα θα συναντήσει τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς στο δρόμο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (7/7).

Η Σλοβενία επικράτησε της Νέας Ζηλανδία με 104-78 και εξασφάλισε την πρόκριση ως δεύτερη του Group A, με την Κροατία να καταλαμβάνει την κορυφή του ομίλου και τη Νέα Ζηλανδία να μένει εκτός συνέχειας.

  • Αν η "επίσημη αγαπημένη" νικήσει την Αίγυπτο ή ηττηθεί με διαφορά έως και 19 πόντων, τότε θα προκριθεί ως πρώτη του Group A και θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία.
  • Αν το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη γνωρίσει την ήττα από 20 έως και 41 πόντους, τότε θα κατακτήσει την 2η θέση στον όμιλό της και θα αντιμετωπίσει την Κροατία.

Η τελική βαθμολογία του Group A

  1. Κροατία 3 (1-1, +12)
  2. Σλοβενία 3 (1-1, +10)
  3. Νέα Ζηλανδία 3 (1-1, -22)

Ο ημιτελικός της Ελλάδας με τη Σλοβενία

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ