ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό: Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως στις 28 Μαΐου ολοκληρώνεται η περίοδος των προνομιακών τιμών των εισιτηρίων

Προολυμπιακό: Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως στις 28 Μαΐου ολοκληρώνεται η περίοδος των προνομιακών τιμών των εισιτηρίων
EOK

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι την Τρίτη (28/5) θα ολοκληρωθεί η περίοδος των προνομιακών τιμών των εσιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η Ελλάδα φιλοξενεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Προολυμπιακό Τουρνουά από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου και η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την περίοδο των προνομιακών εισιτηρίων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, αυτή θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη (28/5), με την ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού να είναι μεγάλη.

Παράλληλα τονίζεται ότι η τελευταία περίοδος διάθεσης εισιτηρίων θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου, με τα εισιτήρια να έχουν κανονικές τιμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το Προολυμπιακό Τουρνουά είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού και η Εθνική Ανδρών θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ (2-7/7). Τα εισιτήρια της διοργάνωσης έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε προνομιακές τιμές και η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν μεγάλη! Η περίοδος των προνομιακών τιμών θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 28 Μαϊου.

Η τελευταία περίοδος διάθεσης εισιτηρίων θα αρχίσει στα μέσα Ιουνίου, με τα εισιτήρια πλέον να έχουν τις κανονικές τιμές. Υπενθυμίζουμε πως κάθε εισιτήριο είναι ανά αγώνα και πως αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φτάσει στους ημιτελικούς θα αγωνιστεί στις 17.30.

Η ticketsmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Μπορείτε να κλείσετε και την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα ΕΔΩ".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΟΚ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ