ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό - Ισπανία: Ο Αμπάλντε αποχώρησε από την προετοιμασία λόγω τραυματισμού

Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε
Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε @FIBABASKETBALL

Χωρίς τον Αλμπέρτο Αμπάλντε συνεχίζεται η προετοιμασία της Ισπανίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά της Βαλένθια, αφού ο γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ λόγω τραυματισμού.

Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε δεν βρίσκεται στο 100% ετοιμότητας, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να αποχωρήσει από την προετοιμασία της Ισπανίας ενόψει του Προολυμπιακού που θα φιλοξενήσουν οι Ίβηρες στην Βαλένθια (2-7/7).

Η ενημέρωση της ισπανικής ομοσπονδίας αναφέρει ότι ο γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, προσθέτοντας ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Αμπάλντε δεν ήταν σίγουρο ότι θα βρισκόταν στην 12αδα της Ισπανίας - αυτό έχει να συμβεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο - ωστόσο είχε αρκετές ελπίδες να τα καταφέρει

Υπενθυμίζεται ότι στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια συμμετέχουν ακόμα η Φινλανδία, η Πολωνία, οι Μπαχάμες, ο Λίβανος και η Ανγκόλα. Ο νικητής του αυτού του τουρνουά θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο στους Ολυμπιακούς με τον νικητή του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ