ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό - Μπαχάμες: Με Έιτον και συνολικά πέντε NBAερς η προεπιλογή

Ο ΝτιΆντρε Έιτον
Ο ΝτιΆντρε Έιτον Ⓒ 2023 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μπαχάμες - που αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας αύριο (27/6) στο τουρνουά Ακρόπολις - ανακοίνωσαν την προεπιλογή τους ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά της Βαλένθια, με τα ονόματα των ΝτιΆντρε Έιτον, Μπάντι Χιλντ και Έρικ Γκόρντον να ξεχωρίζουν.

Με όλα τους τα αστέρια θα παλέψουν οι Μπαχάμες για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο Προολυμπιακό της Βαλένθια. Η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την προεπιλογή, που αποτελείται από 19 άτομα, με την λίστα να περιλαμβάνει πέντε NBAερς.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μπαχάμες βρίσκονται στην Ελλάδα και απόψε (20:00, ΕΡΤ2) αντιμετωπίζουν το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις, ενώ αύριο (27/6, 20:00, ΕΡΤ2 και LIVE από το SPORT24) θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Ελλάδας.

Τα ονόματα των ΝτιΆντρε Έιτον των Μπλέιζερς, Έρικ Γκόρντον (Σανς) και Μπάντι Χιλντ (Πέισερς) ξεχωρίζουν, ενώ στην λίστα υπάρχουν ακόμα ο Αϊζάια Μόμπλι των Καβαλίερς και ο Κάι Τζόουνς των Κλίπερς.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που κλήθηκαν: ΝτιΆντρε Έιτον, Ντόμινικ Μπριτζγουότερ, Φράνκο Μίλερ, Έι Τζέι Στορ, Ρασάντ Ντέιβις, Τράβινς Μάνινγκς, Μπάντι Χιλντ, Βι Τζέι Εντζκόουμπ, Ντόνι Φρίμαν, Έρικ Γκόρντον, Λουράς Νάιρν, Κέντουαν Σμιθ, Ντέιτον Άλμπουρι, Γκάρβιν Κλαρκ, Σάμι Χάντερ, Αϊζάια Μόμπλι, Ντέιβιντ Νέσμπιτ, Τζαουράν Μπάροους, Κάι Τζόουνς.

Οι Μπαχάμες έχουν κληρωθεί στο Προολυμπιακό της Βαλένθια, μαζί με την οικοδέσποινα Ισπανία, τον Λίβανο, την Ανγκόλα, την Φινλανδία και την Πολωνία.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ