ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό, Σλοβενία: Κόπηκε ο Τόμπι, με Νίμπο στο ΣΕΦ η παρέα του Ντόντσιτς

Προολυμπιακό, Σλοβενία: Κόπηκε ο Τόμπι, με Νίμπο στο ΣΕΦ η παρέα του Ντόντσιτς
FIBA.BASKETBALL

Σε μία αναμενόμενη κίνηση προχώρησε η Σλοβενία, που ανακοίνωσε ότι ο Μάικ Τόμπι κόπηκε από την 12αδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7), κάτι που σημαίνει ότι ο νατουραλιζέ της ομάδας θα είναι ο Τζος Νίμπο.

Ήταν θέμα χρόνου. Πλέον είναι και γεγονός: Ο Μάικ Τόμπι κόπηκε από την αποστολή της Σλοβενίας ενόψει του αυριανού (28/6) φιλικού των Σλοβένων με την Βραζιλία, κάτι που σημαίνει ότι ο νατουραλιζέ της ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7) θα είναι ο Τζος Νίμπο.

Το θέμα βέβαια ήταν καθαρά διαδικαστικό από την στιγμή που ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο ενσωματώθηκε στις προπονήσεις. Όπως ωστόσο και πέρυσι - όταν ξεκίνησαν την προετοιμασία μαζί οι Τζόρνταν Μόργκαν και Μάικ Τόμπι πριν κοπεί ο πρώτος - έτσι και φέτος οι Σλοβένοι ξεκίνησαν με δύο νατουραλιζέ πριν τελικά αποφασίσουν. Από την στιγμή βέβαια που ο Νίμπο έχει στοιχεία που ταιριάζουν ιδανικά με αυτά του Λούκα Ντόντσιτς - αφού είναι ένας αθλητικός, Pick and Roll ψηλός - ήταν καθαρά τυπικό το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 Προολυμπιακά τουρνουά, με την συμμετοχή ακόμα της Κροατίας, της Σλοβενίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η Σλοβενία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, μαζί με την Νέα Ζηλανδία και την Κροατία, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο, μαζί με την Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ