ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό, Σλοβενία: Με Ντόντσιτς, Νίμπο και 10 ρολίστες η 12αδα της ομάδας στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ

Προολυμπιακό, Σλοβενία: Με Ντόντσιτς, Νίμπο και 10 ρολίστες η 12αδα της ομάδας στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ
FIBA

Η Σλοβενία ανακοίνωσε την 12αδα της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7), με τα ονόματα των Λούκα Ντόντσιτς και Τζος Νίμπο να ξεχωρίζουν. Γιαν Σπαν και Μπίνε Πρέπελιτς οι δύο τελευταίοι παίκτες που κόπηκαν.

Η 12αδα της Σλοβενία ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7) είναι πλέον γνωστή, αφού η σλοβενική Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι οι Γιαν Σπαν και Μπίνε Πρέπελιτς ήταν οι δύο τελευταίοι παίκτες που κόπηκαν.

Το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς δεσπόζει φυσικά στο ρόστερ των Σλοβένων, ενώ από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν τα ονόματα των Τζος Νίμπο, Κλέμεν Πρέπελιτς και Βλάτκο Τσάντσαρ.

Αναλυτικά η 12αδα της Σλοβενίας: Λούκα Ντόντσιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Αλεξέι Νίκολιτς, Λίον Στρέγκαρντ, Λίον Στέργκαρ, Χόραν Ντράγκιτς, Γρεγκόρ Χόρβατ, Μίχα Τσερκβένικ, Βλάτκο Τσάντσαρ, Έντο Μούριτς, Τζος Νίμπο, Ζίγκα Ντίμετς, Λούκα Στσούκα

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 Προολυμπιακά τουρνουά, με την συμμετοχή ακόμα της Κροατίας, της Σλοβενίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η Σλοβενία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, μαζί με την Νέα Ζηλανδία και την Κροατία, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο, μαζί με την Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο.

Το πρόγραμμα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ
2 Ιουλίου
Αίγυπτος - Δομινικανή Δημοκρατία (17:30)
Σλοβενία - Κροατια (21:00)
3 Ιουλίου
Κροατία - Νέα Ζηλανδία (17:30)
Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα (21:00)
4 Ιουλίου
Νέα Ζηλανδία - Σλοβενία (17:30)
Ελλάδα - Αίγυπτος (21:00)
6 Ιουλίου
Ημιτελικός ανάμεσα στον 2ο του Group B και τον 1ο του Group A
Ημιτελικός ανάμεσα στον 1ο του Group B και τον 2ο του Group A
7 Ιουλίου
Τελικός (21:00)

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ