ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό - Σλοβενία: Με Ντόντσιτς, Τόμπι, αλλά όχι Νίμπο η προεπιλογή ενόψει ΣΕΦ

Προολυμπιακό - Σλοβενία: Με Ντόντσιτς, Τόμπι, αλλά όχι Νίμπο η προεπιλογή ενόψει ΣΕΦ
AP PHOTO/HIRO KOMAE

Η Σλοβενία ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου) με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας, με το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς να δεσπόζει, ωστόσο δεν υπάρχει το όνομα του Τζος Νίμπο.

Το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς ξεχωρίζει - όπως είναι λογικό - στην προεπιλογή της Σλοβενίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο ΣΕΦ (2-7) Ιουλίου με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας.

Συνολικά 16 παίκτες βρίσκονται στο πρώτο κάλεσμα του Αλεκσάνταρ Σέκουλιτς, με τον Μάικ Τόμπι του Ερυθρού Αστέρα να είναι ο μοναδικός νατουραλιζέ που κλήθηκε. Κοινώς, δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Τζος Νίμπο της Μακάμπι, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι πήρε σλοβενικό διαβατήριο.

Αναλυτικά η 16αδα της Σλοβενίας: Λούκα Ντόντσιτς, Μάικ Τόμπι, Γιάκα Μπλάζιτς, Μίχα Τσερκβένικ, Βλάτκο Τσάντσαρ, Ζίγκα Ντίμεκ, Ζόραν Ντράγκιτς, Γκρεγκόρ Χόρβατ, Αλεξέι Νίκολιτς, Τίμπορ Μίρτιτς, Έντο Μούριτς, Μπίνε Πρέπελιτς, Κλέμπεν Πρέπελιτς, Λέον Στέργκαρ, Λούκα Στσούκα, Γιαν Σπαν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 Προολυμπιακά τουρνουά, με την συμμετοχή ακόμα της Κροατίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η Σλοβενία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, μαζί με την Νέα Ζηλανδία και την Κροατία, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο, μαζί με την Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο.

Το πρόγραμμα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ
2 Ιουλίου
Αίγυπτος - Δομινικανή Δημοκρατία (17:30)
Σλοβενία - Κροατια (21:00)
3 Ιουλίου
Κροατία - Νέα Ζηλανδία (17:30)
Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα (21:00)
4 Ιουλίου
Νέα Ζηλανδία - Σλοβενία (17:30)
Ελλάδα - Αίγυπτος (21:00)
6 Ιουλίου
Ημιτελικός ανάμεσα στον 2ο του Group B και τον 1ο του Group A
Ημιτελικός ανάμεσα στον 1ο του Group B και τον 2ο του Group A
7 Ιουλίου
Τελικός (21:00)

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ NBA ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ