ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό: Τα σενάρια πρόκρισης στο Group A εν όψει του καθοριστικού αγώνα Νέα Ζηλανδία - Σλοβενία

2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νέα Ζηλανδία έβαλε φωτιά στον α' όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά, καθώς νίκησε την Κροατία και ανέβασε κατακόρυφα το ενδιαφέρον για την αναμέτρησή της με τη Σλοβενία την Πέμπτη (4/7, 17:30).

Η Νέα Ζηλανδία θριάμβευσε απέναντι στην Κροατία και πλέον το παιχνίδι της απέναντι στη Σλοβενία (4/7, 17:30) ανεβάζει κατακόρυφα την αγωνία για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τους Κροάτες στην επόμενη φάση.

Η Σλοβενία χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 10 πόντους διαφορά, ενώ η Νέα Ζηλανδία προκρίνεται ακόμη και με ήττα μέχρι 9 πόντους.

Σε περίπτωση που η Σλοβενία κερδίσει με διαφορά 10 πόντων, τότε η συνολική διαφορά πόντων της ομάδας του Ντόντσιτς και της Νέας Ζηλανδίας θα είναι στο -6, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα προκριθούν οι Σλοβένοι ως δεύτεροι, καθώς θα έχουν επικρατήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σε αυτό το σενάριο πρώτη τερματίζει η Κροατία.

Αν η Νέα Ζηλανδία επικρατήσει της Σλοβενίας τότε προκρίνεται ως πρώτη και η Κροατία ως δεύτερη, με την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς να μένει εκτός συνέχειας.

Στο σενάριο που η Σλοβενία επικρατήσει με διαφορά άνω των 29 πόντων, τότε προκρίνεται ως πρώτη με την καλύτερη διαφορά πόντων συνολικά στον όμιλο, καθώς θα έχει +13, την ώρα που οι Κροάτες τερμάτισαν στο +12.

Η βαθμολογία του Group A

  1. Κροατία 1-1 (+12)
  2. Νέα Ζηλανδία 1-0 (+4)
  3. Σλοβενία 0-1 (-16)
TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ