ΑΡΗΣ

Προοπτική τριετίας με Τακιανό

Προοπτική τριετίας με Τακιανό

Το τρίωρο Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης μπορεί να μην επισημοποίησε την παρουσία του Φώτη Τακιανού στην θέση του προπονητή και του Μίλαν Μίνιτς σε αυτήν του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο αυτό θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα γίνει στο Δ.Σ. της Παρασκευής (15/07).

Αυτό που θα είναι και το τελικό για το θέμα του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου με το εν λόγω δίδυμο να έχει πιάσει ουσιαστικά δουλειά από το μεσημέρι ξεκινώντας τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Σε ένα ρόστερ όπου μόνο λίγες δεν θα είναι οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουνε αφού την στιγμή αυτή η ομάδα της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά έχει τρία συμβόλαια των Χρήστου Ταπούτου, Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη με το τέταρτο του Κώστα Χαραλαμπίδη να θεωρείται βέβαιο ότι θα λυθεί.

Κι όσο για το πώς θεωρείται ως σχεδόν βέβαιο πως το δίδυμο Τακιανού-Μίνιτς θα προχωρήσει με τον πρώτο στην θέση του προπονητή, λύνοντας πρώτα το συμβόλαιό του με τον ΚΑΟΔ, και τον δεύτερο στην θέση του τεχνικού διευθυντή; Από το γεγονός ότι αυτή η είναι η απόφαση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης Γιάννη Δαμιανίδη.

Ο πρόεδρος τα ΚΑΕ Άρης όχι απλώς συναντήθηκε χθες (12/07) το απόγευμα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης με τον 42χρονο τεχνικό όπου υπήρξε ταύτιση για συνεργασία τριετίας ενώ και σήμερα (13/07) για περίπου τρεις ώρες συναντήθηκαν ξανά παρουσία και του Μίλαν Μίνιτς.

Ακολούθως Τακιανός και Μίνιτς αποχώρησαν από το Αλεξάνδρειο έχοντας την δική τους συνάντηση όπου ουσιαστικά συνδυάστηκε με μία πρώτη κουβέντα για την λογική στην οποία θεωρούνε ότι θα πρέπει να πορευτούνε στην δημιουργία του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να τα πούνε και αύριο Πέμπτη (14/07) ακόμη και στο Αλεξάνδρειο παρουσία και πάλι του προέδρου της ΚΑΕ Άρης πριν ακολουθήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή (15/07).

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΚΑΕ μετά το πέρας του σημερινού Δ.Σ. στο Αλεξάνδρειο τόνισε: «Ο Άρης είναι στην πιο κρίσιμη καμπή του. Πρέπει να λύσουμε προβλήματα που έχουν να κάνουν με την βιωσιμότητα του τμήματος. Δεν είναι μόνο η εφορία. Πρέπει να τα λύσουμε αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν είμαστε όλοι μαζί.

Για μας είναι δευτερεύον θέμα του προπονητή και εξήγησα γιατί», και πρόσθεσε: " Είμαστε προς την κατεύθυνση των Μίνιτς – Τακιανού, αλλά έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, τα οποία πρέπει να λύσουμε και μετά να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό και φυσικά το καλοκαίρι δεν είναι σύμμαχός μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ