ΑΡΗΣ

Εκτός αποστολής ο Χάγκινς, πρόβλημα με Ουάιτ ενόψει ΑΕΚ

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/5, 19:00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός ο Χάγκινς, πρόβλημα στην φτέρνα ο Ουάιτ. Πρίφτης: "Ενέργεια, άμυνα και σωστές επιλογές".

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Σάββατο (21/05, 19:00, OTESPORT 4 HD) την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α., στον δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης τωνplayoffsτηςBasketLeague ΣΚΡΑΤΣ.

Η ομάδα του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Απών ήταν ο τραυματίαςTζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος έμεινε και εκτός αποστολής, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη φτέρνα και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, για να φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος,Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Δημήτρης Φλιώνης,Οκάρο Ουάιτ,Ντομινίκ Ουότερς, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Tζέικ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ,Τζέρελ Mακνίλ.

Πρίφτης: «Ενέργεια, άμυνα και σωστές επιλογές»

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε τα εξής για τον δεύτερο ημιτελικό: "Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο Ο.Α.Κ.Α. απέναντι στην Α.Ε.Κ. Ο αντίπαλός μας πήρε το προβάδισμα και είναι πλέον το φαβορί στη σειρά. Δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί μία ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει πολλές λύσεις και παίκτες που μπορούν να βάλουν μεγάλα σουτ, όπως έγινε στον πρώτο αγώνα της σειράς".

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στο Ο.Α.Κ.Α., ο κόουτς τόνισε: "Εμείς καλούμαστε να αντιδράσουμε, μετά από την ήττα στο «NickGalisHall». Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και ανταπεξήλθαμε σωστά. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Να βρούμε ενέργεια, μετά από τους συνεχόμενους αγώνες, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και να έχουμε υπομονή, καλή κυκλοφορία και σωστές επιλογές στην επίθεση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ