ΠΑΟΚ

Προπόνηση και… απομόνωση

Προπόνηση και… απομόνωση
Μουλαομέροβιτς

Σε θέση να πάρει τη νίκη μέσα στο "Αλεξάνδρειο" είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς

Ο διεθνής κροάτης πλέι μέικερ σε δηλώσεις του για το ραντεβού στο "Αλεξάνδρειο" παραδέχτηκε ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων, αλλά δήλωσε έτοιμος για το τοπικό ντέρμπι και σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να πάρει τη νίκη.
Ο Μουλαομέροβιτς αναφερόμενος στο μεγάλο παιχνίδι (15/11, 16:00) δήλωσε ότι: " Είναι ντέρμπι. Ξέρω πως είναι η ατμόσφαιρα. Ο Άρης παίζει πολύ καλά και σκληρά, με δυνατή άμυνα στο γήπεδό του, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε σε θέση να το κάνουμε".

"Είναι αλήθεια ότι ο Βασιλειάδης κι εγώ έχουμε παίξει σε αυτά τα παιχνίδια και έχουμε περισσότερη εμπειρία από τους συμπαίκτες μας, γιατί γνωρίζουμε τι πρόκειται να συναντήσουμε, αλλά και οι παίκτες που δεν έχουν παίξει θα καταλάβουν περί τίνος πρόκειται μόλις μπουν στο γήπεδο. Για όλα άλλωστε υπάρχει η πρώτη φορά... Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να ελπίζει στη νίκη, κάνουμε καλή προπόνηση και θα παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό

".

Όσο για την δική του παρουσία στην φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε: " Είναι σίγουρα λίγος ο χρόνος που είμαι με την ομάδα, αλλά δεν είναι κάτι άγνωστο για μένα, διότι και τον ΠΑΟΚ ξέρω, αλλά και τον προπονητή και τον τρόπο που παίζει. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να φτάσω στο ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας, αλλά αυτό δεν θα πάρει πολύ καιρό".

Η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Κίνηση μέσω της οποίας ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, επιθυμεί οι παίκτες του να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι γίνεται. Όσο τέλος για το τέλος θέμα ενίσχυσης του ρόστερ όπως τόνισε στις χθεσινές του δηλώσεις ο προπονητής του ΠΑΟΚ το βάρος θα πέσει μετά το τέλος του αυριανού ντέρμπι.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ