ΑΡΗΣ

Προπόνηση και βίντεο στον Άρη

Προπόνηση και βίντεο στον Άρη
INTIME SPORTS

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα (9/04) οι παίκτες του Άρη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά από πέντε ημέρες αποχής οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα (09/04) το απόγευμα στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς έδωσαν το "παρών" στο πρόγραμμα που άρχισε στις 16:30.

Η αρχή έγινε με την προβολή του βίντεο με τον τρόπο παιχνιδιού του Περιστερίου εν όψει του μεθαυριανού ραντεβού και ακολούθως ουσιαστικά συνεχίστηκε η προετοιμασία στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Νωρίτερα το μεσημέρι οι παίκτες του Άρη, όπως και αναμενόταν έλαβαν μέρος των οφειλομένων τους, από την στιγμή που στα ταμεία της ΚΑΕ μπήκε ένα ποσό που πλησιάζει τις 30.000 ευρώ.

Ένα ποσό που αντιστοιχούσε στην δόση των τηλεοπτικών, τα χρήματά του μοιράστηκαν στους παίκτες, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις του Άρη.

Κάτι που είχαν ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες μέρες πως θα γινότανε και κράτησαν την υπόσχεσή τους. Αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την εκταμίευση της δόσης του ΟΠΑΠ.

Μία δόση που φέρεται να είχε μπλοκαριστεί από τους Λευτέρη Σούμποτιτς και Νίκο Χατζηβρέττα για οφειλές στο πρόσωπό τους. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες φαίνεται να έχει υπάρξει εν μέρει συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα να έχει υπάρξει συμφωνία με τον νομικό του Λευτέρη Σούμποτιτς και απομένει να φανεί αν κάτι ανάλογο θα γίνει αύριο και με αυτόν του Νίκου Χατζηβρέττα κατά την παρουσία του στην Αθήνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο μόνος παίκτης που δεν ήταν στην διάθεση του Αλεξανδρή ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης για τον λόγο ότι βρίσκεται με την Εθνική Εφήβων στο Μανχάιμ της Γερμανίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ