ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Άουτερμπριτζ

UCF forward Keith Clanton (33) and Rhode Island forward Orion Outerbridge (12) battle for space during the UCF Holiday Classic Men's Basketball Championship Game at UCF Arena in Orlando, FL on December 30, 2011. UCF defeated Rhode Island 65-54. (Kurt Rivers/KnightNews.com)
Άουτερμπριτζ UCF FORWARD KEITH CLANTON (33) AND RHODE ISLAND FORWARD ORION OUTERBRIDGE (12) BATTLE FOR SPACE DURING THE UCF HOLIDAY CLASSIC MEN'S BASKETBALL CHAMPIONSHIP GAME AT UCF ARENA IN ORLANDO, FL ON DECEMBER 30, 2011. UCF DEFEATED RHODE ISLAND 65-54. (KURT RIVERS/KNIGHTNEWS.COM)

Ο Όριον Άουτερμπριτζ έφτασε στην Θεσσαλονίκη και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Τρίτης θα συμμετάσχει στην προπόνηση του Άρη.

Στην Θεσσαλονίκη έφθασε με καθυστέρηση μερικών ωρών λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Όριον Άουτερμπριτζ για λογαριασμό του Άρη και το απόγευμα είναι να δώσει το παρών στην προπόνηση στο Αλεξάνδρειο.

Ο απόφοιτος του Ρόουντ Άιλαντ πέρασε το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πλέον είναι έτοιμος να ακολουθήσει τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Κι αν Κόλιμον και Άουτερμπριτζ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη άγνωστο συνεχίζει να παραμένει το πότε αυτό θα συμβεί και με τον Τσέις Σίμον.

Στην περίπτωση του Σίμον το πρόβλημα που υπάρχει και δεν μπορεί να ξεκινήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι από το Σικάγο έχει να κάνει με την καθυστέρηση έκδοσης της βίζας του.

Την ίδια ώρα στο Αλεξάνδρειο συνεχίζουνε αν αναμένουνε την απάντηση του γενικού γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, για την άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA αισιοδοξώντας πως θα υπάρξει λύση.

Όπως εξάλλου παραδέχθηκε και στις δηλώσεις του χθες το απόγευμα στο περιθώριο της επίσημης «πρώτης» προπόνησης του Άρη ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Μία εξέλιξη που θα επιτρέψει την ανακοίνωση της απόκτησης των τριών Αμερικανών Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σίμον και την δυνατότητα κάποιας ακόμη κίνησης είτε για ρούκι είτε για οποιονδήποτε άλλο παίκτη που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε αγωνιστεί εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Μπάουμαν το πιθανότερο σενάριο είναι να επιτρέψει στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να κάνει μεταγραφές μόνο ρούκι. Αποφοίτων δηλαδή κολεγίων.

Όσο για την περίπτωση του βασικού σέντερ οι δύο βασικές επιλογές παραμένουνε οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, που βρίσκεται στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ αλλά θέλει να περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, και Κώστας Χαρίσης, που έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ