ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Γουίτκινς

Προπόνηση με Γουίτκινς

Η ΚΑΕ Άρης μπορεί να μην ενεργοποίησε χθες το συμβόλαιο του Ντάριλ Γουίτκινς παρόλα αυτά συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό φάνηκε και το πρωί όπου ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ έδωσε το παρών στο Αλεξάνδρειο και ακολούθησε τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Αυτό που απομένει να φανεί αν τελικά η ΚΑΕ Άρης ενεργοποιήσει ή όχι το συμβόλαιο του Γουίτκινς όπως ανέφερε η προ δύο εβδομάδων συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Κάτι το οποίο θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες από το πόσο θα συνεχίσει να δίνει το παρών στο Αλεξάνδρειο υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Εκτός του Γουίτκινς στην σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη συμμετείχε και ο Χρήστος Ταπούτος δείγμα ότι το διάστρεμμα που είχε υποστεί στα μέσα της δεύτερης περιόδου του πρώτου φιλικού του τουρνουά της Ακαντέμικ στο Πράβετς την περασμένη Πέμπτη δεν ήταν σοβαρό.

Στα εκτός παρκέ σήμερα ή το αργότερο αύριο που είναι και τελευταία μέρα αναμένεται να κλείσει το θέμα της προκαταβολής για το άνοιγμα προς την εφορία μετά τις κινήσεις του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, τις τελευταίες μέρες.

Τέλος ο Νίκος Χατζηβρέττας σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασίσει να αναμείνει μέχρι το τέλος του μήνα ενημέρωση για τους 13 μήνες που έχει λαμβάνειν από την ΚΑΕ Άρης από την συνεργασία της προηγούμενης διετίας.

Αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη ο 35χρονος φόργουορντ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει την νομική οδό ενώ με τις ίδιες πληροφορίες προ ημερών είχε αρνηθεί πρόταση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, για την προσεχή χρονιά με απολαβές ότι έχει λαμβάνειν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ