ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Τσαλδάρη

Προπόνηση με Τσαλδάρη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Αλεξάνδρειο.

Η παρουσία του Δημήτρη Τσαλδάρη στην προπόνηση του Άρη ικανοποίησε τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή που είδε να έχει στην διάθεσή του μία ακόμη αξιόπιστη λύση.

Εξάλλου, θεωρείται δεδομένο πως ο τεχνικός του Άρη θα χρησιμοποιήσει τον Τσαλδάρη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Ο Τσαλδάρης εξάλλου είναι έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς δεδομένου ότι σχεδόν τον τελευταίο μήνα προπονούταν με την ομάδα του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Άλλωστε και ο ίδιος δεν το κρύβει ότι είναι έτοιμος να κάνει το – δεύτερο στην καριέρα του – ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη μετά από εκείνο της περιόδου 2006-2007. Και φυσικά με την φανέλα με το αγαπημένο του Νο16.

Κι αν ο Τσαλδάρης έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στο Αλεξάνδρειο από αυτήν απουσίαζαν οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Ματέι Κρούσιτς.

Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεών του στην μέση και ο δεύτερος μετά το διάστρεμμα Β΄ βαθμού που υπέστη το περασμένο Σάββατο στο Αλεξάνδρειο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου αποτέλεσμα της σύγκρουσής του με τον Κώστα Χαρίση.

Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής στο κλειστό της Αρτάκης με τον Πανιώνιο με την συμμετοχή τους να κρίνεται ειδικά για τον Τσαϊρέλη μεθαύριο Σάββατο αφού δύσκολα να προπονηθεί και αύριο.

Όσο για τον Κρούσιτς το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί προς αποφυγή τυχόν υποτροπής για να μπορέσει να κάνει την επανεμφάνισή του μία εβδομάδα αργότερα στην Δράμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ