ΑΡΗΣ

Προπόνηση πριν την παρουσίαση

Προπόνηση πριν την παρουσίαση

Μεσημεριανή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο περιλάμβανε η σημερινή ημέρα του Άρη καθώς για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της φετινής ομάδας.

Μία παρουσίαση που θα γίνει στο ξενοδοχείο «THE MET HOTEL» που βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με το σχετικό πρόγραμμα να ξεκινάει στις 18:00.

Με την ημέρα της παρουσίασης να επιλέχθηκε με αφορμή το γεγονός ότι ο Άρης έχει ρεπό στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο.

Την εκδήλωση θα τιμήσει μεταξύ άλλων με την παρουσία του ο Γενικός Διευθυντής της CYTA HELLAS, Μιχάλης Αχιλλέως, ως εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Άρης για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στα πλαίσια της δεύτερης συνεχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης για τον όμιλο του Eurocup.

Τη φορά αυτή με αντίπαλο την Γκαστέρας στην Ολλανδία την προσεχή Τρίτη όπου ο Άρης θα επιδιώξει να επικρατήσει όπως και στην Λιθουανία επί της Ρουντούπις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ