ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε και παίζει ο Διαμαντίδης

Προπονήθηκε και παίζει ο Διαμαντίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην αποστολή, θα παρουσιαστεί στον πρώτο τελικό της ΒasketLeagueΣΚΡΑΤΣoΠαναθηναϊκός αύριο (19/5) στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο τελικό έχει ξεκινήσει και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα την προετοιμασία του, με στόχο να κάνει το…breakαπό το ξεκίνημα της σειράς. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του, έχουν προετοιμάσει τα πλάνα τους τα οποία ανέλυσαν τις τελευταίες ημέρες στους παίκτες της ομάδας, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για όσα θ’ αντιμετωπίσουν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος όπως αναμενόταν προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους συμπαίκτες του, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το τράβηγμα στον προσαγωγό.

Αυτό σημαίνει πως θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για την πρώτη μάχη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», κάτι που έφερε ικανοποίηση στους «πράσινους» οι οποίοι έχουν ταλαιπωρηθεί από αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Εκτός βρίσκονται οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης ενώ το βράδυ η αποστολή του «τριφυλλιού» θα καταλύσει σε ξενοδοχείο και άπαντες θα συγκεντρωθούν στον πρώτο τελικό τηςBasketLeague, όπου ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό και να πάρει προβάδισμα από το ξεκίνημα της σειράς.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ