ΤΡΙΚΑΛΑ

Προπονήθηκε ο Πάνος

Προπονήθηκε ο Πάνος

Μια που κυκλοφόρησε η πληροφορία για τη συμφωνία των Τρικάλων με τον Στιβ Πάνος και... μία που ο Ελληνοαμερικανός σέντερ βρέθηκε στην πόλη και προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα.

Με την ίδια ανακοίνωση, τα Τρίκαλα ενημερώνουν αφενός πως ο Στιβ Πάνος είναι και επίσημα παίκτης τους (έως το τέλος της σεζόν), αφετέρου ότι βρίσκεται ήδη στην πόλη και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει ότι "τ α Τρίκαλα BCAries ανακοινώνουν την απόκτηση του 26χρονου Ελληνοαμερικάνου σέντερ Στιβ Πάνος. Ο ύψους 2.06 Στιβ Πάνος είναι απόφοιτος του WeberState και αγωνίστηκε τις τρεις προηγούμενες σεζόν στην Α1, δύο με τον Κολοσσό και μία με την Καβάλα. Ο Στιβ Πάνος έφτασε στην Ελλάδα χθες (28/1) βράδυ και σήμερα (29/1) τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ξανά στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκα άλλωστε τα τρία προηγούμενα χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά και την νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης. Η πρόταση των Τρικάλων ήταν πολύ καλή, εκτίμησα την διάθεση του κόουτς να με φέρει στην ομάδα, ήξερα την δουλειά του, και έτσι δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική, έχει ποιότητα και θα πετύχει τους στόχους της. Είμαι σε καλή κατάσταση, έκανα εντατικές προπονήσεις και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου"".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ