ΑΡΗΣ

Προπονήθηκε ο Πελεκάνος

Προπονήθηκε ο Πελεκάνος
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Πελεκάνος συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση του Άρη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μιχάλης Πελεκάνος θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.

Ο 32χρονος διεθνής φόργουορντ μετά από τρεις μέρες θεραπειών έπειτα από το διάστρεμμα που είχε υποστεί συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε προς ικανοποίησή του τον Πελεκάνο να δίνει το παρών στην τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας και αναμένεται τελικά να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τον Πελεκάνο σίγουρη θα είναι η απουσία του Μοχάμεντ Πάσαλιτς μετά την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί την περασμένη Τετάρτη ενώ απών θα είναι και ο Τζέρεμι Χαντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη από την Τετάρτη που είχε υποβληθεί σε παρακέντηση στο δεξί του γόνατο και του αφαιρέθηκε το υγρό που είχε μαζευτεί σε αυτό δεν συμμετείχε σε κάποια προπόνηση.

Κι αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή είχε ληφθεί η απόφαση να προστατευτεί κάτι που φαίνεται να ισχύει και μέχρι την στιγμή αυτή παραμονή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ